18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Witajcie sadole, surfując po sieci trafiłem na ciekawy artykuł. Po tagach nie znalazłem [aż dziw bierze ].
Szwecka Agencja Służb Prawnych, Finansowych i Administracyjnych [Kammarkollegiet] rozpatrzyła wniosek Erik i Jenny Hedin by zalegalizować kościół satanistyczny przez nich prowadzony. Mówiąc krótko w Szwecji oficjalnie działa już kult diabła... Podobno pozyskiwali członków wręczając im środki do higieny intymnej zapraszając ludzi na wykłady o związku feminizmu z satanizmem Dla chętnych link do artykułu w źródle.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
emperorzbigniew 2019-08-04, 22:12 2
Bywają regularnie dysputy typu: "gdyby nie religia to skąd mielibyśmy moralność". Otóż moralność bez religii ma się bardzo dobrze, nawet jeszcze lepiej niż z nią.

A co do legalizacji owego kościoła - w sumie czemu nie? Latający potwór spaghetti ma prawo, to i sataniści. Chociaż religia wydaje się być zbędna, to jednak jak już ktoś chce w coś sobie wierzyć, to powinien mieć możliwości i dowolność. Wg mnie jak najbardziej OK.
Zgłoś
Kacu63 2019-08-04, 22:19
Satanizm to głównie wolność i mądrość. Lucek może, nie musi, być dodatkiem. Kościół szatana to ciutkę coś innego.
To tyle jeśli chodzi o podstawy w skrócie.
Zgłoś
killua 2019-08-04, 22:53
Szymon86 napisał/a:

Nie ma czegoś takiego jak: "diabeł", : "szatan".
Wymyślono to by nie obwiniać stwórcy, czyli tzw. boga.
Żadna nowość, w us and ej od dawien dawna oficjalnie działa kościół tzw. szatana, który niczym się nie różni od innego kultu, religii . Budują posągi behemotha.

nie behemota tylko Baphometa.

freaky napisał/a:

Zaraz sataniści w Szwecji będą domagać się zmiany flagi narodowej, bo obecność krzyża obraża ich uczucia religijne.

bez sensu przecież wiara w szatana implikuje wiare w boga.

i na odwrót wszyscy chrześcijanie wyznaja szatana (choć się go wyrzekają )
Zgłoś
Rejti 2019-08-04, 23:11
Żeś autorze dojebał to pieca... woda na młyndla gimboateuszy
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-08-04, 23:24
Ojojoj jakie to bardzo straszne, oj joj, cotobędziełolaboga tERaS!!111?XYZ Jak to tak moszna, wierzyć w jakiegoś szatanka a nie jeżunia, żyda na kiju, ojoj, aj waj!A tak serio, to z tego co czytam to ten akurat odłam sat. durny jak mało który, bardzo dobrze, niech się dwie grupy debili żrą ze sobą nawzajem.
Zgłoś
Sharimsejn 2019-08-04, 23:41
Piszecie o Szwecji, a w Hamburgerowni tez zatwierdzili prawa dla kosciola Szatana.
Zgłoś
M00nSpeLL 2019-08-05, 0:07
Co w tym dziwnego?

killua napisał/a:

nie behemota tylko Baphometa.
bez sensu przecież wiara w szatana implikuje wiare w boga.
i na odwrót wszyscy chrześcijanie wyznaja szatana (choć się go wyrzekają )

Nie wyznają szatana xD po prostu uznają jego istnienie.
Zgłoś
Wiewór 2019-08-05, 8:09
Szymon86 napisał/a:

Nie ma czegoś takiego jak: "diabeł", : "szatan".
Wymyślono to by nie obwiniać stwórcy, czyli tzw. boga.
Żadna nowość, w us and ej od dawien dawna oficjalnie działa kościół tzw. szatana, który niczym się nie różni od innego kultu, religii . Budują posągi behemotha.

Różni się. Dzisiejszy kościół szatana to oddawanie czci nauce, postępowi i nowoczesności. Z założenia ma stać w opozycji do KK, który hamuje rozwój i postęp oraz ogłupia i okrada ludzi.
Są dwa rodzaje kościoła szatana. Pierwszy ten co wyżej drugi to założony przez Antona Szandora LaVeya.
Zgłoś
C................n 2019-08-05, 19:45
Też mi nowość. W Polsce też jest kościół szatana i nazywa się polityka.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem