18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Postępowy zachód.
Ghoscik8 • 2021-07-15, 21:40
Najnowsze informacje z USA:

Pracownik został zwolniony z pracy gdy został przyłapany w jej trakcie na oglądaniu Netflixa.
Nie uwzględniono jego tłumaczenia w którym twierdził że po prostu zgasł mu monitor.
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-07-15, 22:40 34
Wyjasniam. Chodzi o to, ze ekran zgasl, a szefostwo myslalo, ze jest czarny od murzynow na ekranie. Mam nadzieje, ze pomoglem, bo sam sie nad tym zastanawialem dobre 30 sekund i musialem przeczytac az dwa razy.
Zgłoś
nowynick 2021-07-15, 23:52 75
Obejrzałem ostatnio Ania nie Anna. Kolejna ekranizacja książki, której nawet nie przeczytałem w dzieciństwie jako lektury obowiązkowej. Budżet netflixowy to poszaleli i pannie z Zielonego Wzgórza dali odżyć z pełnym rozmachem. Nawet im wyszło. Tyle sezon pierwszy. Sezon drugi początek: pojawia się murzyn prześladowany za bycie murzynem ot tak dla zasady (akcja serialu: Kanada), zaraz potem dołącza artysta, no i jako że artysta to gej. Ale spoko zaraz się okazuje że na tej wyspie praktycznie każdy co się liczy to LGBT. Obrazu nędzy i rozpaczy dopełnił wątek żyda (celowo z małej) - handlarza, który zbiera pieniądze na zabranie jego rodziny z niemiec (tym bardziej celowo), bo tam się żydom źle żyje i prześladowania... Książka była napisana w 1908 roku kurwa ich mać, kurwa z logiki to mało powiedziane...
Zgłoś
McQurwa 2021-07-16, 5:06
zauważyliście pewną zmianę w Gwiezdnych Wojnach? Nawet roboty wypierają nasi czarnoskorzy bracia

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Krzysztof_Elbląg 2021-07-16, 5:31
Co? Burza była tesz?
Zgłoś
Budrys2000 2021-07-16, 6:09 7
Ja tylko czekam, jak dojebią właścicielom sadistica.
Białe litery na czarnym tle to ewidentnie metafora supremacji białego nad czarnym.
Zgłoś
Zasysacz 2021-07-16, 6:29 1
Budrys2000 napisał/a:

Ja tylko czekam, jak dojebią właścicielom sadistica.
Białe litery na czarnym tle to ewidentnie metafora supremacji białego nad czarnym.

Na domiar złego w prawym rogu każdego postu czai się żółtek tez na czarnym
Zgłoś
Ciekawy_Zycia 2021-07-16, 7:04 1
Bardzo proszę takie gówna wstawiaj na Wiochę lub Demoty
Zgłoś
gustav665 2021-07-16, 7:54 9
nowynick napisał/a:

Obejrzałem ostatnio Ania nie Anna. Kolejna ekranizacja książki, której nawet nie przeczytałem w dzieciństwie jako lektury obowiązkowej. Budżet netflixowy to poszaleli i pannie z Zielonego Wzgórza dali odżyć z pełnym rozmachem. Nawet im wyszło. Tyle sezon pierwszy. Sezon drugi początek: pojawia się murzyn prześladowany za bycie murzynem ot tak dla zasady (akcja serialu: Kanada), zaraz potem dołącza artysta, no i jako że artysta to gej. Ale spoko zaraz się okazuje że na tej wyspie praktycznie każdy co się liczy to LGBT. Obrazu nędzy i rozpaczy dopełnił wątek żyda (celowo z małej) - handlarza, który zbiera pieniądze na zabranie jego rodziny z niemiec (tym bardziej celowo), bo tam się żydom źle żyje i prześladowania... Książka była napisana w 1908 roku kurwa ich mać, kurwa z logiki to mało powiedziane...

mnie najbardziej rozśmieszyło jak włączyłem jakiś serial o średniowiecznej anglii, a tam książę murzyn, jacyś arystokraci murzyni, policjanci murzyni, hehe
Zgłoś
skywalker75 2021-07-16, 8:45 1
nowynick napisał/a:

w sumie powninnismy się cieszyć, żydzi mogli przecież uciekać z Polski

czarna fortuna
Zgłoś
Pan_Cernik 2021-07-16, 8:59 11
nowynick napisał/a:

Wszystko idzie zgodnie z planem. Nauki Herr Josepha Goebbelsa nie poszły w las. "Im większe kłamstwo, tym ludzie łatwiej w nie uwierzą.", "Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą." to są teraz lewackie motta.

Zauważ że kino lat 50-90 wykreowało pewien obraz "męskości". Był to zawsze biały heteroseksualny mężczyzna. Bezkompromisowy, twardy, brutalny. Takimi najjaskrawszymi przykładami "męskości" w kinie byli "Cowboye" oraz "Harleyowcy".

Niestety w ten obraz nie można nijak wcisnąć zniewieściałej, szkapowatej pizdy w rurkach, więc lewactwo uznało że należy ten obraz "męskości" zmienić.
Najpierw skurwił się Tarantino, "uświadamiając" gawiedź że macho-cowboyami są również czarni. No ale nadal są hetero. Więc netflix poszedł o krok dalej. Kiedy wykupił prawa do serialu "Dom z papieru" i nakręcił drugą serię okazało się że jeden z dwóch braci o wyglądzie typowego harleyowca jest tak naprawdę romantycznym, czułym i wrażliwym pedałkiem.

Jestem przekonany że lewackie gówniarstwo nie ogląda filmów z przed 2000 roku, więc obraz stereotypu "męskości" będą sobie wyrabiać właśnie na podstawie wypocin netflixa czy innych lewackich gówien. I może być całkiem ciekawie kiedy jakaś pizdeczka w rurkach będzie się łasić do wielkiego brodatego type bo będzie przekonany że ma do czynienia z pedałem...
Zgłoś
tralala101 2021-07-16, 17:20
nowynick napisał/a:

Zgłoś
Centurionero 2021-07-16, 23:30 2
Moja żona ostatnio oglądała serial na Netflix.
Oto opis: Oparty na bestsellerowej serii powieści Julii Quinn. Mądra, feministyczna historia miłosna, tocząca się w czasach brytyjskiej regencji, opowiedziana z perspektywy potężnej rodziny Bridgertonów. Ujawnia pełne blasku, bogactwa, bólu, radości, a także często samotności, życie członków londyńskich wyższych sfer."
Zapytałem czy jakby angielską hrabinę zagrała kurwa z Tajlandii, oczywiście z kutasem to też by jej się to podobało?
Odp:Kto Ci się tu nie podoba?
Kurwa wszyscy

Zapomniałem dodać, że prawie sami murzyni.
Zgłoś
senpuu93 2021-07-17, 3:08
Pan_Cernik napisał/a:

Wszystko idzie zgodnie z planem. Nauki Herr Josepha Goebbelsa nie poszły w las. "Im większe kłamstwo, tym ludzie łatwiej w nie uwierzą.", "Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą." to są teraz lewackie motta.
Zauważ że kino lat 50-90 wykreowało pewien obraz "męskości". Był to zawsze biały heteroseksualny mężczyzna. Bezkompromisowy, twardy, brutalny. Takimi najjaskrawszymi przykładami "męskości" w kinie byli "Cowboye" oraz "Harleyowcy".
Niestety w ten obraz nie można nijak wcisnąć zniewieściałej, szkapowatej pizdy w rurkach, więc lewactwo uznało że należy ten obraz "męskości" zmienić.
Najpierw skurwił się Tarantino, "uświadamiając" gawiedź że macho-cowboyami są również czarni. No ale nadal są hetero. Więc netflix poszedł o krok dalej. Kiedy wykupił prawa do serialu "Dom z papieru" i nakręcił drugą serię okazało się że jeden z dwóch braci o wyglądzie typowego harleyowca jest tak naprawdę romantycznym, czułym i wrażliwym pedałkiem.
Jestem przekonany że lewackie gówniarstwo nie ogląda filmów z przed 2000 roku, więc obraz stereotypu "męskości" będą sobie wyrabiać właśnie na podstawie wypocin netflixa czy innych lewackich gówien. I może być całkiem ciekawie kiedy jakaś pizdeczka w rurkach będzie się łasić do wielkiego brodatego type bo będzie przekonany że ma do czynienia z pedałem...

Tyy, od Tarantino się odpierdol, zrobił django i hateful 8 i się od razu obsrałeś. Już szukasz dziury w całym
Zgłoś
Pan_Cernik 2021-07-17, 7:03 5
senpuu93 napisał/a:

Tyy, od Tarantino się odpierdol, zrobił django i hateful 8 i się od razu obsrałeś. Już szukasz dziury w całym

Co do "Nienawistnej ósemki" nie mam zastrzeżeń. Bardzo lubię Samuela L. Jacksona szczególnie w filmach Tarantino. I akurat w tym filmie osadzenie w głównej roli murzyna nie ma jakich większych wad fabularnych pod kątem historycznym.

Ale :
"Bękarty wojny" - żydowski szwadron śmierci, wręcz nawet żydowscy komandosi, którzy zakończyli II WŚ, przy dużym udziale żydówki która jebie się z czarnuchem.
Widziałem wiele wariacji historii II WŚ, ale to to przerosło wszystko.

"Django" - niemiec na tournee po Dzikim Zachodzie poluje na złoczyńców. Ratuje, przygarnia i szkoli czarnucha jak być Ostatnim Sprawiedliwym i tępić białasów. I na koniec, ten nasz niemiec w imię walki z rasizmem poświęca swoje życie. No kurwa na tej scenie płakałem jak bóbr.

Większość filmów Tarantino znam prawie na pamięć, bo uwielbiam jego filmy. Ale te dwa, to akurat ewidentne lewackie skurwienie się.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów