Jak wiadomo o miejsce do parkowania w polskim mieście trudno. Na szczęście u nas nie mają jeszcze na wyposażeniu takiego sukinsyna, no ale jeśli fotoradary mamy na najwyższym światowym poziomie to może też wkrótce holowniki...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ha pewnie pierwsi w Polsce to złodzieje będą miały taki sprzęt.
Ale jaka kultura, zabrał najdroższy. Zupełnie na odwrót jak u nas - po dupie tylko biedni.
A co jeśli to by była stara astra z zapiętym biegiem i zaciągniętym ręcznym?
Przydałoby się, poza tym, zabierałbym samochody za nieprawidłowe parkowanie, dziwne że ja zawsze umiem prawidłowo zaparkowac i znaleźc miejsce. Przypadek? Ludzie są po prostu głupi w polsce.
@soho, ma rację. chujowo otagowałeś ziomeczku film. I teraz ktoś będzie miał problem ze znalezieniem tego filmiku w przysżłości na sadisticu.
Konfiskują autko zwyczajnie.
Konfiskują autko zwyczajnie.
"o miejsce do parkowania w polskim mieście trudno", "na szczęście", "takiego sukinsyna", ojej, panowie, co się stało, przed chwilą jak było stopcham na głównej to biliście im brawo za to samo, a teraz jak ktoś dba o porządek na drodze to źle?
banda palantów
banda palantów
Po pierwsze jeśli ktoś złamał przepisy to musi za to odpowiedzieć, nie waże co by się działo prawo jest takie a nie inne. W tym wypadku chodziło raczej o konfiskatę pojazdu.
Po drugie nie kupią takiego bo "za dużo pali".
Po drugie nie kupią takiego bo "za dużo pali".
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów