Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A skąd ty błaznie pierdolony wiesz że on wybiegł na boisko?!
"Policja zaczęła bez salwy ostrzegawczej walić z broni gładkolufowej w sektor wypełniony ludźmi. Postrzelili chłopaka który stał na sektorze. Broń gładkolufowa to broń która jest niebezpieczna w rękach niekompetentnych ludzi. Strzelać w tłum to metody jakie stosuje policja."
Czy to Twój przyjaciel był ze tak szczekasz ? Czy po prostu jestes JP100%?
Miał syna sam będąc szczylem? Dobrze dla dziecka. Lepiej być półsierota niż być wychowywanym przez zjeba. Może ta historia powtarzana mu przez rodzinę zniechęci go do pójścia w ślady zadymiarzy.
Hahahaha tacy jak ty są co dzien bici na osiedlach Frajer
Czy to Twój przyjaciel był ze tak szczekasz ? Czy po prostu jestes JP100%?
Szczeka to twoja stara gdy ją posuwam w dupsko
Zabiją badz pobiją ci kogos bliskiego tez bedziesz JP, a tymczasem jebac ciebie i twojego starego komendanta który własnie ci podaje do pyska internetowa cipo
przestań sie kompromitować szczylu
Do agresywnej kibolskiej hołoty nie strzelałbym z broni gładkolufowej po nogach, tylko napierdalał ostrą amunicją po korpusie kurwa. Raz-dwa by się odechciało szumienia i cywilizowani ludzie mogliby w spokoju obejrzeć mecz.
Ujawnij się śmieciu bo z tego co sie orientuje ejstes z Sosnowca masz na tyle odwagi pogadamyz checia nawet dzisiaj dawaj smiało prov bong zjebie
Pogarda dla bydła łączy ludzi, masz piwo.
@Everdziwka
Pudło, sprzedałem raz takiemu śmieciowi jak ty kosę jak chciał się prawilnie naparzać i więcej żaden nie podchodził, mierne piczki silne w grupie
Ujawnij się śmieciu bo z tego co sie orientuje ejstes z Sosnowca masz na tyle odwagi pogadamyz checia nawet dzisiaj dawaj smiało prov bong zjebie
ty nas tu trollujesz tak? to wszystko to sa zarty?xD
ty nas tu trollujesz tak? to wszystko to sa zarty?xD
Nie trolluje jak jest z Sosnowca to z checia mu pokazemy jak sie załatwia sprawy na osiedlu a moze nawet zjeb jest z zagórza
Wdarł się na boisko i chciał walczyć, to został spacyfikowany. Proste.
CHULIGANI BYLI SĄ I BEDĄ !! A wam cwele noł lajfy tyle pozostało co komentarze na sadolu i udawanie ze sie jest sadolem hahaha a w rzeczywistosci potulne cipy na utrzymaniu rodziców
na utrzymaniu rodziców to pewnie sam jesteś
bo po wypowiedziach wnioskuje że albo masz 13 lat i za dużo rapsów słuchasz albo po prostu masz te ponad 20 lat i jesteś kompletnym debilem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów