📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
znowu jakis filmik pierdolacy o tym ze mozna wszystkjo trzeba tylko chciec
niech typ wpadnie do pl popracuje za 1500 po 12-14h/dobe 6 dni w tygodniu i zobaczymy czy bedzie mial ochote na treningi po pracy.
oile wogole bedzie w stanie odlozyc na karnet na pakernie
niech typ wpadnie do pl popracuje za 1500 po 12-14h/dobe 6 dni w tygodniu i zobaczymy czy bedzie mial ochote na treningi po pracy.
oile wogole bedzie w stanie odlozyc na karnet na pakernie
Co to kurwa robi w dokumentach? I jedno pytanka, autor uprawia jakiś sport? Chodzi na siłkę?
Sezon przedwakacyjny na rzeźbę? Serio, co roku w tym okresie są takie materiały.
@mare30ks Nakurwiam dzień w dzień nadgodziny, jutro też będę pracował i każdego dnia albo biegam albo trenuję z poi, to chyba kwestia wyrobienia sobie nawyku, bo jak wracasz z pracy i myślisz "ale jestem w chuj zmęczony, ciekawe co w TV" i położysz się od razu to z góry masz złe nawyki.
@mare30ks Nakurwiam dzień w dzień nadgodziny, jutro też będę pracował i każdego dnia albo biegam albo trenuję z poi, to chyba kwestia wyrobienia sobie nawyku, bo jak wracasz z pracy i myślisz "ale jestem w chuj zmęczony, ciekawe co w TV" i położysz się od razu to z góry masz złe nawyki.
to jest to siłka + bieganie, codzienna walka z samym sobą! Za wstawke duże piwo!
@ up 1
nie każdy w polsce pracuje za 1200 zł fizycznie przez 220 h w miesiącu. A jak tak to sory jego problem
@ up2
tak chodze na siłke Co robi w dokumentach? rozumiem, że ty byś zaznaczył "czarne fotki" albo " absurdy dnia codziennego" ?
@up 3
nie sezonowo, 3 lata :* 4 razy w tygodniu.
nie każdy w polsce pracuje za 1200 zł fizycznie przez 220 h w miesiącu. A jak tak to sory jego problem
@ up2
tak chodze na siłke Co robi w dokumentach? rozumiem, że ty byś zaznaczył "czarne fotki" albo " absurdy dnia codziennego" ?
@up 3
an0ther napisał/a:
Co robi w dokumentach? rozumiem, że ty byś zaznaczył "czarne fotki" albo " absurdy dnia codziennego" ?
Są dwie kategorie, czarne filmiki, oraz inne czarności. Na chuj zaśmiecać dział dokumentalny. Co jest w nim takiego dokumentalnego, że go tutaj dałeś?
zajebiste mistrza rozpoznasz po tym że mimo że zarabia 1500 zł i pracuje 12 godzin dziennie znajduje czas na trening nie tak zle ludzie w życiu mają i trenują
a więc morda w kubeł i dupa do gleby
poczytajcie są ludzi którzy od lat sobie ubrań nie kupili żeby mieć szajs na białko w proszku i siłke
możesz być kimkolwiek zechcesz wszystko zależy jak bardzo tego chcesz
a więc morda w kubeł i dupa do gleby
poczytajcie są ludzi którzy od lat sobie ubrań nie kupili żeby mieć szajs na białko w proszku i siłke
możesz być kimkolwiek zechcesz wszystko zależy jak bardzo tego chcesz
Pewnie dal do historii i dokumentu bo przez poczekalnie by nie przeszedl ;p
motywująca przemowa piwko, ale mogłeś tego do dokumentalnego nie wrzucać
za Plitta zawsze piwko, genialny gość, nikt nie motywuje bardziej do treningu niż on
an0ther napisał/a:
@ up 1
@ up2
@up 3
Ty jeszcze na siłkę chodzisz w wieku 38 lat? Tobie już tylko emeryturka, siedzenie i leżenie w łóżku. Oszczędzanie starych kości
@ golind
Widze golind, że ktoś ktu się spina jak baranie jaja No genialny myśliciel z Ciebie. Zaraz na podstawie mojego profilu dojdziesz do wniosku, że jestem prezydentem USA mam 24 i nie widzę potrzeby ujawniania swoich prawdziwych danych.
BTW co jest za wiek 38 lat? pffff.
Widze golind, że ktoś ktu się spina jak baranie jaja No genialny myśliciel z Ciebie. Zaraz na podstawie mojego profilu dojdziesz do wniosku, że jestem prezydentem USA mam 24 i nie widzę potrzeby ujawniania swoich prawdziwych danych.
BTW co jest za wiek 38 lat? pffff.
up nie widzisz potrzeby ujawniania swoich danych ale podałeś wiek coś tu śmierdzi Mr.Obama
jeżeli przeczytają to dwa gimbusy to wkalkulowałem tę strate, że jednak się z tym odkryłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów