📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Nie wiem co złowił, ale po tempie spierdalania z wody, wnioskuję, że coś ciekawego tam może pływać...
- Paaaaanie! Bierom!!! Bierom jak skurwysyn! Z wendkom razem bierom!
intermag napisał/a:
Gdybyś wiedział ile kosztuje dobry kij, nie pisał byś o poświęceniu
Zgadza sie, ja kiedys na rybach gadałem przez tel nagle branie jeb telefon gdzies na bok do wedki cięcie hol ryba na brzegu brzana 80cm chce . Zrobic fotke a tu zonk tel nigdzie nie ma... Okazało się ze w emocjach wyjebalem go do wody hehe
Wędkarstwo to takie samo spedalone zajęcie jak ogladanie ligi mistrzów
Nexus69 napisał/a:
Wędkarstwo to takie samo spedalone zajęcie jak ogladanie ligi mistrzów
Wydawanie tysięcy na sprzęt /zanęty i szukanie króla rzeki to nawet.
Ale jak ktoś sobie idzie piwko popić nad stawem z skromną wędką z 3 ręki bez pierdolenia się w psychologię ryb. To co w tym złego ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów