📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
a mi moczem...
ja tam tych oszczanych banknotów bym nie brał ;P
Chciałbym widzieć miny ludzi którzy go widzieli obsikanego;D
Współczuję mu ale się zaśmiałam, no przyznaję.
100% fake...wkurwia to już
Niekoniecznie fejk. Kiedyś widziałem, jak samochód mało nie potrącił gościa na przejściu, zatrzymał się dosłownie 1cm przed jego nogami, a gość z wrażenia i tak popuścił zwieracz. Niestety dzieje się to na sutek silnych wrażeń, w tym przypadku strachu, i nie mamy zbyt wiele w tej kwestii do powiedzenia swojemu pęcherzowi.
Kurde stary Ty to masz w bani...
Bananek napisał/a:
Niekoniecznie fejk. Kiedyś widziałem, jak samochód mało nie potrącił gościa na przejściu, zatrzymał się dosłownie 1cm przed jego nogami, a gość z wrażenia i tak popuścił zwieracz. Niestety dzieje się to na sutek silnych wrażeń, w tym przypadku strachu, i nie mamy zbyt wiele w tej kwestii do powiedzenia swojemu pęcherzowi.
Chodzi o jakość nagrania.. nie o reakcje kolesia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów