Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem ekspertem.
Po wnikliwej analizie materiału wideo, jestem przekonana, że przedmiot którym zadano ciosy to wiklinowy koszyk do transportu ciętych kwiatów.
W niepowołanych rękach taki przedmiot może stanowić narzędzie zagłady i pożogi. Istny widowmaker.
Dzień dobry,
Jestem ekspertem.
Po wnikliwej analizie materiału wideo, jestem przekonana, że przedmiot którym zadano ciosy to wiklinowy koszyk do transportu ciętych kwiatów.
W niepowołanych rękach taki przedmiot może stanowić narzędzie zagłady i pożogi. Istny widowmaker.
Dobry wieczór. Ja jestem jeszcze prawdziwszym ekspertem. Po konsultacji ze specjalistami z NASA autorytatywnie stwierdzam, że zajebał mu karmnikiem dla ptaków. Nie ma za co.
Dzień dobry,
Jestem ekspertem.
Droga Pani Ekspert. Polemizujmy, gdyż szczegółowa analiza przeprowadzona w moim biurze analitycznym powyższego nagrania wykazuję, że Hominidzi biorący udział w starciu w dużej mierzej odczuwali głód przez co stali się agresywni .Ma to olbrzymie znaczenie w całym zajściu jakie możemy podziwiać. Jeden z nich dysponował orężem wielofunkcyjnym którym było naczynie do gotowania. Bardziej precyzując technika obróbki termicznej pozwalająca na lepsze przyswajanie przez organizm wartości odżywczych pozyskanych z wszelakich źródeł które nie muszą składać się na wykwintną potrawę po przyrządzeniu. Innymi słowy gar do którego wrzuca się wszystko gotuję i żarcia jest na miesiąc.
Dzień dobry,
Jestem ekspertem.
Jakie masz plany na wieczór?
Dzień dobry,
Jestem ekspertem.
Ta wnikliwa analiza odbywała się klatka po klatce, z zoomem rodem z CSI Kryminalne zagadki Ugandy.
Dobry wieczór. Ja jestem jeszcze prawdziwszym ekspertem. Po konsultacji ze specjalistami z NASA autorytatywnie stwierdzam, że zajebał mu karmnikiem dla ptaków. Nie ma za co.
To ja jestem najprawdziwszym z prawdziwych expertem i stwierdzam, ze ofiara dostala jakims przedmiotem, a po zweryfikowaniu dowodu w postaci nagrania moge z cala pewnoscia powiedziec, ze byl to twardy przedmiot. I nie pierdolcie mi tu, ze bylo inaczej
Dzień dobry,
Jestem ekspertem.
Droga Pani Ekspert. Polemizujmy, gdyż szczegółowa analiza przeprowadzona w moim biurze analitycznym powyższego nagrania wykazuję, że Hominidzi biorący udział w starciu w dużej mierzej odczuwali głód przez co stali się agresywni .Ma to olbrzymie znaczenie w całym zajściu jakie możemy podziwiać. Jeden z nich dysponował orężem wielofunkcyjnym którym było naczynie do gotowania. Bardziej precyzując technika obróbki termicznej pozwalająca na lepsze przyswajanie przez organizm wartości odżywczych pozyskanych z wszelakich źródeł które nie muszą składać się na wykwintną potrawę po przyrządzeniu. Innymi słowy gar do którego wrzuca się wszystko gotuję i żarcia jest na miesiąc.
zrobiliście mi dzień tą naukową polemiką. Brechtam okrutnie ze śmiechu. Dzięki i piwka!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów