📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
~DMT napisał/a:
Gdyby ktoś szukał NAPRAWDĘ dobrego, żelowego gazu, szczerze polecam ten: (testowane, robi robotę )
Ze względu na swoją siłę, przeznaczony wyłącznie do obrony przed zwierzętami: niedźwiedziami, dzikami oraz agresywnymi psami...
Fox labs 5.3 to najmocniejszy gaz dostępny legalnie w Polsce
Psy sie pogodzily, chlopy by sobie po strzale dali i byl by luzik, ale jakas kurwa z gazem musi wejsc i bojetnie w kogo ale bedzie psikac. Brakuje reszty filmiku jak tych 2 chlopow go kopie.
Adrian92 napisał/a:
Śmiech mnie ogarnia jak widzę te wszystkie pizdy z gazem xD
A co w tym śmiesznego, gaz się przydaje, zwłaszcza na psiarzy i ich pupili.
Wiewór napisał/a:
Fox labs 5.3 to najmocniejszy gaz dostępny legalnie w Polsce
Nie najmocniejszy, to tylko marketing - są równie mocne z firmy np sabre, do tego za połowe ceny. Wystarczy tylko poczytać, bo co słyszę o tym foxie to mam przed oczami sklepy audiofilskie xDD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów