📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Myślałem że pieski po obwąchaniu sobie dup zaczną się zapinać
Co za torba z tym gazem , wpierdala się między wódkę a zakąskę (chuj wie czy nie dezodorant)
Gdyby ktoś szukał NAPRAWDĘ dobrego, żelowego gazu, szczerze polecam ten: (testowane, robi robotę )
UWAGA! Ze względu na swoją siłę, przeznaczony wyłącznie do obrony przed zwierzętami: niedźwiedziami, dzikami oraz agresywnymi psami...
UWAGA! Ze względu na swoją siłę, przeznaczony wyłącznie do obrony przed zwierzętami: niedźwiedziami, dzikami oraz agresywnymi psami...
Ale chujowa mapa, trzeba uważać na randomowych przechodniów
Ach ci miłośnicy psów, ich pchlarz zawsze acy cacy, to te sąsiadów srają gdzie popadnie, śmierdzą, skaczą na ludzi i gryzą dzieci.
~DMT napisał/a:
Gdyby ktoś szukał NAPRAWDĘ dobrego, żelowego gazu, szczerze polecam ten: (testowane, robi robotę )
Ze względu na swoją siłę, przeznaczony wyłącznie do obrony przed zwierzętami: niedźwiedziami, dzikami oraz agresywnymi psami...
na kim testowałeś byczku? między nami:)
@Halman
A co ma pies do bycia banderowcem? Dziwny tok myślenia.
Cytat:
pewnie obaj (sądząc po psach) banderowcy...
Słaby lowkick. Ja ta jak zakuriwlem owczarkowi niemieckiemu to kurwa słabo mu się zrobiło i go zamroczyło xd
luxpiotr napisał/a:
@Halman
Takie małe szczury to wolno zagryzają człowieka bo są małe, więc pewnie do torturowania jeńców mogą służyć
Adrian92 napisał/a:
Śmiech mnie ogarnia jak widzę te wszystkie pizdy z gazem xD
Mi jakieś dwadzieścia lat temu uratował życie. Ale tak naprawdę. Nie śmieję się z tego do dziś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów