Pozdrawiam i z gory dziekuje!
Pozdrawiam i z gory dziekuje!
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo zależy mi na tym filmiku, a za chuja nie moge znaleźć go po tagach ani w żaden inny sposób, zresztą jak by to było takie łatwe to nie napisałbym tego tematu... może ktoś z was wie o czym mówię?
ktoś kiedyś wrzucił na portal temat gdzie opisywał rózne dziwne style muzyki w Japonii, Chinach??
takie jakieś dziwne fryzury, ubiory i sama muzyka też dziwna
Szukałem po tagach i za cholerę nie mogę znaleźć a jest potrzebne komuś kto pisze na uczelnie jakieś pierdoły na ten temat.
Sorry za spamowanie, ale siła wyższa
w miarę możliwości proszę adminów, żeby dali szanse komukolwiek odpowiedzieć mi zanim usuniecie
Był w tym taki... nie pamiętam imienia, zjeb co dziwnie wolno mówił i mieszkał w swoim domku w chuj daleko od cywilizacji, nie wiem jak to wytłumaczyć, ale kreskówka czy ta animacja były tak pojebane że możliwe było że robił to jakiś chizofremik
Po tagach ni cholery nie mogę tego znaleźć, jedyne szczegóły to to że główna postać w każdym odcinku się przedstawiała "Hi i'm "zjeb" i dzisiaj coś wam pokaże czy coś tego typu" proszę o pomoc, po tagach nie potrafię tego znaleźć, wiem że było tego kilka odcinków we wrzucie + jakieś inne animacje na dojebke.
Poszukuje takiej zjebanej kreskówki, co była z Polskimi napisami.
Był w tym taki... nie pamiętam imienia, zjeb co dziwnie wolno mówił i mieszkał w swoim domku w chuj daleko od cywilizacji, nie wiem jak to wytłumaczyć, ale kreskówka czy ta animacja były tak pojebane że możliwe było że robił to jakiś chizofremik
Po tagach ni cholery nie mogę tego znaleźć, jedyne szczegóły to to że główna postać w każdym odcinku się przedstawiała "Hi i'm "zjeb" i dzisiaj coś wam pokaże czy coś tego typu" proszę o pomoc, po tagach nie potrafię tego znaleźć, wiem że było tego kilka odcinków we wrzucie + jakieś inne animacje na dojebke.
Czyżby Ci chodziło o Salad Fingers?
sadistic.pl/tworczosc-davida-firtha-salad-fingers-i-inne-vt239783.htm
Poszukuje filmiku na ktorym grupka chlopakow poniza dziewczyne.
Podobno w polsce. Jeden z nich miał dredy. Wiecej nic mi sie nie udalo zapamietac. Z gory dzieki ; )
a ja szukam melodii słyszałem ją ostatnio i mi się wkręciła leciała jakoś tak tudum tydum tydum
Ty to szalony jestes
szukaj na Redtube w kategorii Gangbang Nie ma za co.
Mi chodzi o konkretny filmik. Nie było wiecej charakterystycznych rzeczy dla niego niz to, ze jeden z kolesi mial dredy i podobno to polska
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów