Pozdrawiam i z gory dziekuje!
Pozdrawiam i z gory dziekuje!
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kilka lat temu wyciekły nagie zdjęcia gwiazd i gwiazdeczek. Była tam między innymi Scarlett Johansson i Kaley Cuoco. Nie mogę znaleźć tego tematu. Czy ktoś może pomóc?
Wpisz se w google the fappening i powinno wyskoczyć.
Była to zagraniczna parodia reportażu dotyczącego neonazistów i tam były takie sytuacje jak np. typ wychodzi wykonując pozdrowienie rzymskie z knajpy i strąca kufle wyprostowaną ręką, inny wsiada do windy z wyprostowaną ręką i winda się zamyka i obcina rękę, a na końcu było jak dwóch nastoletnich adolfików trzyma sznurek i babka wiesza pranie ale że trzymają za nisko to mówi żeby wykonać hajhitla i wtedy podnoszą wyżej.
Kiedyś jeszcze trafiłem na to na yt ale teraz nie mogę tego zlokalizować, może ktoś pomoże?
Szukam filmu z epoki początków internetu który krążył na płytach z przegrywanymi filmami.
Była to zagraniczna parodia reportażu dotyczącego neonazistów i tam były takie sytuacje jak np. typ wychodzi wykonując pozdrowienie rzymskie z knajpy i strąca kufle wyprostowaną ręką, inny wsiada do windy z wyprostowaną ręką i winda się zamyka i obcina rękę, a na końcu było jak dwóch nastoletnich adolfików trzyma sznurek i babka wiesza pranie ale że trzymają za nisko to mówi żeby wykonać hajhitla i wtedy podnoszą wyżej.
Kiedyś jeszcze trafiłem na to na yt ale teraz nie mogę tego zlokalizować, może ktoś pomoże?
Tez nie znalazłem ale mam Ele matura Heiluje
szukam filmu z małymi skrzatami, motyw świąteczny i sadystyczne rzeczy tam dziejące się. Był mikołaj, morderstwa itp...
Sadole,
szukam filmu z małymi skrzatami, motyw świąteczny i sadystyczne rzeczy tam dziejące się. Był mikołaj, morderstwa itp...
36 Days of Elves
Zaczynał się tak jak na screenie
w zasadzie to szukam tego remixu
p1erd0lewszystkiezajete, www.sadistic.pl/kocham-cie-vt443323.htm
kurde to je to. podziękował
Kojarzy ktoś filmik na którym psy wyjadają kolesiowi jajca (a w zasadzie to co z nich zostało)? Nie mogę znaleźć.
sadistic.pl/nowa-tortura-meksykanow-vt500878.htm
Szukam filmu od ruskich, rusek kłóci się ze swoją matką/babką, ona chwyta za nóż i wbija ruskowi w okolice pachwiny/jajec, gość zaczyna mocno krwawić, dostał w tętnicę.
sadistic.pl/stara-kacababa-ciachnela-vt515238.htm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów