18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Potato cannon
Dannyk • 2010-08-23, 19:38
Nie masz co zrobić w weekend? Urządź sobie polowanie na koty!

Potato Cannon:
Rurki PCV, ziemniaki/jabłka, klej, zapalniczka i lakier do włosów.
Wykurwista zabawa
Zgłoś
sknerus 2010-08-23, 23:15 15
a widzę nieco inne zastosowanie; pogromca małych rumunów
Zgłoś
Janusz~ 2010-10-17, 13:58 2
Muzyka się skończyła :C
Zgłoś
emd 2010-10-17, 14:03
dennyk1- po Twoim opisie wnioskuje, ze gdyby nie taka wyrzutnia to nie byloby Cie na swiecie.
Zgłoś
noob123 2010-10-17, 14:12
opcja z rumunami jest lepsza.
przecież wiadomo, że taki kot nikomu nic nie zrobił tym że się urodził.
Zgłoś
izabella1991 2010-10-17, 14:14
Jakieś same ścierwa ostatnio na tym sadisticu. Powinny być większe ograniczenia co do dostania się na główną...
Zgłoś
Dannyk 2010-10-17, 14:22 1
emd, Ty jak i wielu innych ludzi na Sadisticu macie konta od kilku miesięcy, a pierdolicie po równo jakbyście byli tutaj od 2008 roku jak powstawał portal.
izabella1991 też jest zajebista pisząc "Jakieś same ścierwa ostatnio na tym sadisticu." No kurwa świetnie, ostatnio to dopiero Ty się pojawiłaś na Sadisticu więc zamilcz i nie pisz takich głupot. Wstawiając swój filmik z plującą lamą myślałaś, że to iście sadystyczne? Jak chcesz zła, albo więcej krwi to zapraszam na dział hard, a nie trollujesz w komentarzach i nie wstawiasz "zajebistych filmików".
Zgłoś
.................. 2010-10-17, 14:27
dannyk1 napisał/a:

od 2008 roku jak powstawał portal.

Na dole każdej strony masz napisane kiedy powstała.
Zgłoś
Dannyk 2010-10-17, 14:32
Linekk, przepraszam, jakoś pamiętam go w 2008, myślałem, że wtedy powstał.
Zgłoś
.................. 2010-10-17, 14:36
dannyk1, oj dobrze dobrze nic aż tak złego się nie stało.
Zgłoś
Janusz~ 2010-10-17, 15:01 3
izabella1991, Wnioskuję po Twoim avatarze, że otrzymałabyś sporo piw wstawiając swoje fotki gdzieś do tego działu:

sadistic.pl/hard/52/

Na zachętę masz piwo:

Zgodnie z kanonem stronki (czarny humor) takie powinno być odpowiednie.
Zgłoś
izabella1991 2010-10-20, 19:36
tytanowy_janusz napisał/a:

izabella1991, Wnioskuję po Twoim avatarze, że otrzymałabyś sporo piw wstawiając swoje fotki gdzieś do tego działu:

sadistic.pl/hard/52/

No niestety pomyłka . Nie każda laska to dziwka. Z resztą nie mam się czym chwalić. A ja wnioskuję po tym co piszesz że od rana do wieczora siedzisz na redtube i twoje koleżanki to kurwy skoro każdą dziewczynę przypisujesz do działu erotycznego na hardzie. A może takie wzorce z domu wyniosłeś ? Albo twoja laska się tak dowartościowuje ( o ile nie jesteś gejem ? )

dannyk1 . Nie ma to jak sapać do ludzi w obronie swojego tematu .
Zgłoś
Dannyk 2010-10-22, 19:15 1
izabella1991, nie ma jak to pierdolić 3 po 3. Wstawiasz same gówna, a wrzucasz na innych userów. Patrząc na twoje tematy, które tu wrzucasz mogę wywnioskować, że wrzucasz same gówno, masz konto stosunkowo od niedawna, jeżeli chcesz prawdziwie śmieszne filmy, to zapraszam na maxiora, czy jakieś inne gówno. Z drugiej strony jeżeli chcesz coś co pasuje do Sadistica - zapraszam na dział HARD. Jeżeli chcesz kogoś opierdolić za to co wrzuca, to przedtem zastanów się nad Twoimi uploudami i pomyśl czy nie są zbyt "dobre". Nie będę się rozpisywał, bo i tak tego nie przeczytasz.
Zgłoś
Janusz~ 2010-10-22, 19:28 1
izabella1991, Co ma bycie dziwką do eksponowania swojej urody? A jeśli (jak sama twierdzisz) nie masz się czym chwalić - tym bardziej sadistic. Jest jeszcze dział na modyfikacje ciała, czy jakoś tak. Z racji tego, że chciałem być miły, a Ty się dopierdalasz, masz tutaj prezęt odemńje:
Zgłoś
Dannyk 2010-10-22, 20:29 1
tytanowy_janusz, książ dla Ciebie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów