18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aotearoa 2014-03-05, 18:03 6
Mówcie co chcecie, ale kiedy był obowiązkowy pobór, to zwiewały przed nim tylko pizdy (pomijam ludzi chorych - do nich nie mam nic). A do wszystkich, którzy plują na nasze wojsko powiem tak: kiedy zajdzie potrzeba, to oni staną do walki - bez względu na to, czy mają broń sprzed pół wieku, czy laserowe dzidy, a wy w tym czasie będziecie szybko wciągać rurki i spierdalać kanałami przed walką.
Zgłoś
m................d 2014-03-05, 18:04 1
Bieda dalej kradnie kawę?
Zgłoś
uzdrowiony1974 2014-03-05, 18:50
@mongoloid Wałcz, jesień 93, kurwa stary... Wynosili kawę, konserwy, kradli sobie ekwipunek, a nawet ziemniaki wynosili workami. Śmiać mi się chce jak widzę te rzewne wypociny. To jest tak wymowne jak reklamy na polsacie. Ciekaw jestem jak długo jeszcze, ten kraj będzie produkował 40letnich emerytow. Gro moich kolegów zostalo jako nadterminowi, więc żeby nie było, jakiś ogląd na sytuację mam.
Zgłoś
zerwikaptur 2014-03-05, 19:40
gówno masz nie pogląd ,na temat dzisiejszej armii sie nie wypowiadaj chyba że jesteś ekspertem (zapomniałem kazdy polak jest ekspertem we wszystkim i w niczym ) .
Polska armia ma potencjał bojowy na wysokim poziomie gorzej z obronnością terytorium ale to sie zmienia po zeszłorocznych zmianach doktryny naszego wojska -ale co ty możesz wiedziec
Zgłoś
uzdrowiony1974 2014-03-05, 20:27
@up W jakim to dialekcie?
Zgłoś
korinogaro 2014-03-05, 21:50
Mamy tylu zdolnych programistów że powinniśmy położyć główny nacisk na wojnę cyfrową. Tak żeby w przypadku wojny rozjebać w drzazgi systemy komunikacji, giełdę, środki przekazu, dostęp do banków, wyłączać elektrownie, oczyszczalnie wody itd. które są podłączone do sieci i da się je zdalnie wyłączyć. Inne kraje nie powinny się bać tego co możemy zrobić rakietami, powinny srać w portki na samą myśl co możemy zrobić z ich serwerami.
Zgłoś
Andrew_3 2014-03-05, 21:52 4
Oto potęga WP
Zgłoś
g................k 2014-03-05, 21:57 4
Aotearoa napisał/a:

Mówcie co chcecie, ale kiedy był obowiązkowy pobór, to zwiewały przed nim tylko pizdy (pomijam ludzi chorych - do nich nie mam nic). A do wszystkich, którzy plują na nasze wojsko powiem tak: kiedy zajdzie potrzeba, to oni staną do walki - bez względu na to, czy mają broń sprzed pół wieku, czy laserowe dzidy, a wy w tym czasie będziecie szybko wciągać rurki i spierdalać kanałami przed walką.

znam kilku żołnierzy, każdy z nich dostał się do wojska bo ma w rodzince wysoko postawionego oficera, i uważam, że część z tych osób nie nadaje się do tej pracy. Myślę, że szybciej chuligani ze stadionów poszli by na wojnę niż żołnierze, którzy siedzą w wojsku bo to wygodna kasa i tatuś czy wujek im to załatwili..
Zgłoś
Sku3l 2014-03-05, 22:01 2
Patrzycie tylko na liczby a to właśnie Polacy rzucali się z szablami na armaty w I WŚ a potem w II WŚ stworzyliśmy ogromną armię podziemną. Zawsze mieliśmy w plecy co do przeciwnika ale jednak mimo wszystko jakoś z tego wychodziliśmy dzięki naszemu duchu walki którego żadny kraj takiego nie ma. I plujcie se nadal w brode, ja mimo wszystko w Polske wierze, bo trzeba wierzyć jebani hipokryci
Zgłoś
Duentar 2014-03-05, 22:04
O Systemie Obrony Terytorialnej oraz o tym jak można prowadzić realną wojnę z takim stanem armii jaki obecnie posiadamy:
sadistic.pl/polska-neopartyzantka-vt275260.htm
Zgłoś
g................k 2014-03-05, 22:05 1
Sku3l napisał/a:

Patrzycie tylko na liczby a to właśnie Polacy rzucali się z szablami na armaty w I WŚ a potem w II WŚ stworzyliśmy ogromną armię podziemną. Zawsze mieliśmy w plecy co do przeciwnika ale jednak mimo wszystko jakoś z tego wychodziliśmy dzięki naszemu duchu walki którego żadny kraj takiego nie ma. I plujcie se nadal w brode, ja mimo wszystko w Polske wierze, bo trzeba wierzyć jebani hipokryci

hipokryci?? wiesz co to słowo znaczy??
Zgłoś
obersturmbannführer 2014-03-05, 22:08
zonik napisał/a:

Podoba mi się ten rosomak powariowałby po jakiś bezdrożach;-)

czemu po bezdrożach? ja bym po wiejskiej pośmigał
Zgłoś
ooip 2014-03-05, 22:11
wiekszosc w wojsku to ludzie z wiosek ktorzy nie nadaja sie do roboty i dlatego poszli do woja i koncza tam kariere po raku badz po znajomosci.tak bynajmniej jest tu gdzie mieszkam
Zgłoś
ciechan81 2014-03-05, 22:17
Tak kradna,kartofle i konserwy i inne tak samo jak kazdy dziad w sektorze panstwowym,i nasi poslowie,nie maja mega sprzetu ale chlopaki maja jaja co by sie wypowiedziec albo jechac do iraku,co drugi geniusz komentujacy, nie byl w naszej rodzimej armii a wiecej wie niz Jaruzelski za stanu.Najlepiej zalozyc rurki i isc do Heaven.

H..J wam w d nie uzywam polskich znakow.

JW1517-03/04

peace
Zgłoś
s................9 2014-03-05, 22:30
Potęgę Rosji można było zobaczyć doskonale w Groznym 20 lat temu, gdzie kilka tysięcy górskiej hołoty z bronią myśliwską, kałasznikowami i granatnikami ppanc. powystrzelało jak kaczki kilkakrotnie liczniejszych elitarnych bojców Specnazu, VDV, Omonu i chuj wie czego jeszcze i rozwaliło ze 200 tych wspaniałych, nowoczesnych czołgów.
Po kilku coraz bardziej katastrofalnych próbach szturmu ruskie dowództwo w końcu stwierdziło, że jedyny sposób, jaki niezwyciężona armia rosyjska posiada na wykurzenie z miasta garstki obdartusów z bronią pamiętającą wujka Stalina jest zrównanie go z ziemią przy pomocy bomb i artylerii.

Możesz sobie tak samo liczyć ile to Ruscy mają tysięcy czołgów i samolotów, ale prawda jest taka, że jak po zjednoczeniu Niemiec NRDowskie trepy zobaczyły zachodni czołg, albo myśliwiec od środka, to im kopary opadły do ziemi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem