Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polska armia ma potencjał bojowy na wysokim poziomie gorzej z obronnością terytorium ale to sie zmienia po zeszłorocznych zmianach doktryny naszego wojska -ale co ty możesz wiedziec
Mówcie co chcecie, ale kiedy był obowiązkowy pobór, to zwiewały przed nim tylko pizdy (pomijam ludzi chorych - do nich nie mam nic). A do wszystkich, którzy plują na nasze wojsko powiem tak: kiedy zajdzie potrzeba, to oni staną do walki - bez względu na to, czy mają broń sprzed pół wieku, czy laserowe dzidy, a wy w tym czasie będziecie szybko wciągać rurki i spierdalać kanałami przed walką.
znam kilku żołnierzy, każdy z nich dostał się do wojska bo ma w rodzince wysoko postawionego oficera, i uważam, że część z tych osób nie nadaje się do tej pracy. Myślę, że szybciej chuligani ze stadionów poszli by na wojnę niż żołnierze, którzy siedzą w wojsku bo to wygodna kasa i tatuś czy wujek im to załatwili..
sadistic.pl/polska-neopartyzantka-vt275260.htm
Patrzycie tylko na liczby a to właśnie Polacy rzucali się z szablami na armaty w I WŚ a potem w II WŚ stworzyliśmy ogromną armię podziemną. Zawsze mieliśmy w plecy co do przeciwnika ale jednak mimo wszystko jakoś z tego wychodziliśmy dzięki naszemu duchu walki którego żadny kraj takiego nie ma. I plujcie se nadal w brode, ja mimo wszystko w Polske wierze, bo trzeba wierzyć jebani hipokryci
hipokryci?? wiesz co to słowo znaczy??
Podoba mi się ten rosomak powariowałby po jakiś bezdrożach;-)
czemu po bezdrożach? ja bym po wiejskiej pośmigał
H..J wam w d nie uzywam polskich znakow.
JW1517-03/04
peacePo kilku coraz bardziej katastrofalnych próbach szturmu ruskie dowództwo w końcu stwierdziło, że jedyny sposób, jaki niezwyciężona armia rosyjska posiada na wykurzenie z miasta garstki obdartusów z bronią pamiętającą wujka Stalina jest zrównanie go z ziemią przy pomocy bomb i artylerii.
Możesz sobie tak samo liczyć ile to Ruscy mają tysięcy czołgów i samolotów, ale prawda jest taka, że jak po zjednoczeniu Niemiec NRDowskie trepy zobaczyły zachodni czołg, albo myśliwiec od środka, to im kopary opadły do ziemi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów