18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Iperyt669 2014-03-05, 13:34 8
Piotr Madzia musi być lubiany przez kolegów
Zgłoś
hamusq 2014-03-05, 13:48 16
Raz po raz bede to powtarzac, chocby nie wiem co, armia w takiej postaci jaka mamy ja teraz nie jest i nie bedzie w stanie bronic naszych granic. "Potega WP", chyba potega wirtualnej polski
Zgłoś
debaser 2014-03-05, 14:02
W armii jest obecnie więcej złodziei niż ludzi oddanych ojczyźnie i gotowych jej bronić.
Zgłoś
AntaresTheStar 2014-03-05, 14:12
Bo w WP podoficerowie większą wagę przywiązują do tego czy dobrze ścielisz łóżko lub czyścisz kibel. To są z pewnością umiejętności przydatne w boju.
Zgłoś
klasz 2014-03-05, 14:40 2
@debaser skąd wiesz jesteś jednym z nich?
Zgłoś
zonik 2014-03-05, 14:48
Podoba mi się ten rosomak powariowałby po jakiś bezdrożach;-)
Zgłoś
P................� 2014-03-05, 14:53 53
Najwięcej o wojsku mają do powiedzenia Ci, którzy w nim nie byli. Hipokryci.
Zgłoś
S................n 2014-03-05, 15:25 1
Cyfrowa brygada. Muhahahahahah.

Sama prawda, bo to co cyfrowe to nie realne, nie fizyczne.

Czyli wszystko się zgadza.
Filmik dla plebsu.
Zgłoś
Zofar 2014-03-05, 15:34 1
Popiół88 napisał/a:

Najwięcej o wojsku mają do powiedzenia Ci, którzy w nim nie byli. Hipokryci.

To nasza cecha narodowa niestety
Zgłoś
ares88 2014-03-05, 15:45 5
@Popiół88
Jako że ten sam rocznik jesteśmy, to odpowiem - pogadaj z tymi co w wojsku są.

Filmik jest propagandowy. Ma przekonać widza ze nasza armia jest w stanie sprostać wyzwaniom współczesnego pola walki. A tak nie jest. Do tego potrzeba mundurów nie świecących w podczerwieni. Żaden pojazd w polskim wojsku nie ma maskowania termalnego.

Ponadto, za mała jest niewidzialność i bezpieczeństwo tego tak gloryfikowanego tutaj przepływu informacji.
Świecimy się elektronicznie jak choinki...
Zgłoś
zwirz13 2014-03-05, 16:05 2
za WP zawsze piwko !!
Zgłoś
Escove 2014-03-05, 16:12 7
Zaraz będzie spina że WP jest do dupy i mówienie że Rosja to potęga itp itd smutne pierdolenie.
Zgłoś
...Rowerzysta... 2014-03-05, 16:22 2
Cholera, aż płakać się chce... Licencjat z matematyki, bardzo dobra znajomość angielskiego, biegła obsługa komputera i sprawność fizyczna na pięć. Ja pierdole! Złożyłem niezbędne dokumenty do służby przygotowawczej w korpusie szeregowych (bo do szkół podoficerskich z cywila nie biorą) i chuja. Żadnej odpowiedzi. Doktorat mam kurwa jeszcze robić?
Zgłoś
P................� 2014-03-05, 17:16
ares88 napisał/a:

@Popiół88
Jako że ten sam rocznik jesteśmy, to odpowiem - pogadaj z tymi co w wojsku są.

Filmik jest propagandowy. Ma przekonać widza ze nasza armia jest w stanie sprostać wyzwaniom współczesnego pola walki. A tak nie jest. Do tego potrzeba mundurów nie świecących w podczerwieni. Żaden pojazd w polskim wojsku nie ma maskowania termalnego.

Ponadto, za mała jest niewidzialność i bezpieczeństwo tego tak gloryfikowanego tutaj przepływu informacji.
Świecimy się elektronicznie jak choinki...

Nie zrozumiałeś o co mi chodzi, więc w dalszą dyskusję nie będę się wdawał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem