Jako, że 1 stajnia może wystawić tylko dwóch kierowców zespoły mają nieco zmienione nazwy.
hasddeHaha PORSHE marka od pierdolonych niemiachów.* Każda ich marka to zero w sportach, gówno na drogach, i wielki chuj motoryzacyjny. Ich auta odnoszą sukcesy tylko w PORSHE supercup, BMW supercup, MERCEDES supercup itd...
Polaczki kiedyś dostawały za darmo od niemców* ich uyżwane samochody, bo jak pojechały wyremontować im chałupe za marki, to niemcy* oddaway to za darmo, bo za złomowanie musieli zapłacić. Polaczek wrócił niemieckim do Polski i było że olaboga ma zachodni samochód, olaboga jaki łun bogaty. . . I tak do tej pory wśród cebulandii Polskiej** istnieje przekonanie, że Porshe to supercar, Bmw to najlepsza na świecie sportowa marka, a Merc to klasa motoryzacji...
Jakoś trza było chwalić to co sie dostało za darmo i było inne od reszty. Ale mam zawsze mate od fanatyków niemieckich* kupozłomów.... ***
* napisałem z małej litery bo wg. mnie te teraz bogate, po nas pookradali jak mogli za wojny, skurwysyny nie zasługują nawet napisownie wielką literą.
** napisałem "Polskiej" jako przymiotnik z wielkiej litery (mimo, że przymiotniki piszemy z małej) bo wg. mnie słowo Polska nie powinno mieć wyjątków, i powinno byc pisane z wielkiej litery.
*** nie wymieniłem AUDI bo jako jedyne nie ma wady konstrukcyjnej - tył napęd i silnik z przodu, i na mokrej trawie potrafi ruszyć do przodu. Wiec to w miare normalne auto. Ma nawet całkiem zajebisty napęd 4x4 (quattro), które kiedyśtam w WRC osiągnęło sukces no itd... ;p
Czekam na hejty w stylu - hejtujesz bo Cie nie stać na "porządnego niemca" itd, lubie je czytać bo mam zajebistą beke. Dla wyjaśnienia - stać mnie, ale jestem fanem Japońskiej motoryzacji i do przemieszczania sie lubie używać Lexusa, a do zabawy lubie używać Mitsubishi aaa no i tak stać by mnie było i miałem możliwość jazdy nowiótką x6, 7-demką, czy panamerką. I kurwa nie czułem sie w nich tak jak w Lexie. Wiec pozdrawiam hejtujących z 316tki w compakcie sądzących, że jak poleci bokiem na lodzie to to szczyt sportowych osiągnieć motoryzacji
Każdy komentarz to tylko opinia jego twórcy, a nie prawda ogólnoświatowa - pamiętaj o tym.*** nie wymieniłem AUDI bo jako jedyne nie ma wady konstrukcyjnej - tył napęd i silnik z przodu, i na mokrej trawie potrafi ruszyć do przodu. Wiec to w miare normalne auto. Ma nawet całkiem zajebisty napęd 4x4 (quattro), które kiedyśtam w WRC osiągnęło sukces no itd... ;p
[/size][/size]