Inaczej się to nie mogło skończyć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie rozumiem po co dźwiga ten balast. Wody nie ma, więc zanurzał się nie będzie. W górę też nie odleci
Zeby moje postanowienia noworoczne wytrzymaly tak długo, jak ten koles...
może zrobiło jej się mokro i przemokło i typa zamroczyło i puścił kawał baleronu
trytodie napisał/a:
Ale gość ma pary, że tak długo TO utrzymał
W 100% racja, gość parę ma (gustu już nie bardzo, ale nie o tym chciałem pisać)
Zobaczcie, że takie baby czują się "atrakcyjne", że dotyk ich "tyłeczka" (czyli jebanego dupska 180-kilogramowego orangutana) sprawia facetom przyjemność. Chyba w ich mniemaniu, albo jakimś perwersom, a jak widać na filmie są tacy. Sama się tuczy, ma faceta, który potrafi podnieść tucznika... A w domu pewnie będzie jego wina. Ha tfu, nie dość że tłuste, to jeszcze próżne.
Janko napisał/a:
Jebać
Kurwę lochę Maciorę pierdoloną
Jebać
chyba coś nie tak z tobą Skoro byś chciał jebać taką loch
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów