w tym 3. już minęły
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
w tym 3. już minęły
Ode mnie ten policjant ma skrzynkę browarów.Niszczyć patusiarską młodzież w zarodku.
Bushido21 napisał/a:
Jak on jest potężny, to Ty chyba nigdy takiego nie widziałeś.
Myślę,że Ty x5 będziesz dalej mniejszy od niego
garota napisał/a:
Kozaczy do dzieciaków a przed prawdziwymi zakapiorami to ,jak cała reszta tej pedalskiej bandy, spuszcza wzrok i przemyka i frajer. Farmer na sterydach pierdolony.
Skąd taka pewność ? Wrzucasz wszystkich do jednego wora jak Ciebie w Moprze?
Nie ma to jak na sadola wrzucać wyreżyserowane gówno, brawurowa akcja "policji", 15 latkowie sie przestraszyli napompowanego faceta niesamopwite
stir napisał/a:
Haha, znam tego policjanta. Pamiętam jak pytał się na siłowni o teścia Ktoś chce więcej szczegółów to na priv. Kolo jest z mojej okolicy i wszyscy wiedzą, że ma sporo problemów które gdzieś tam rozkłada między hantelkami
znasz ty chyba swoja rękę a nie tego policjanta xd
przewodnik_elektryczny napisał/a:
i dobrze. patusów jebać karać nie wyróżniać
tylko czekac jak bedziesz wracał z imprezy podpity wtedy bedziesz wygladal w oczach innyxch jak patus
Jakie z nich tam Sebixy, kilku nastoletnich dzieciaczków przyjechało do miasta z wypizdowa na występy. Policjant też mógł tylko ich ustawić do pionu, mała zjebka za zachowanie i tyle, a nie od razu po komisariatach ciągać. Po co to komu. Im od tego statystyki nie wzrosną, przestępcy z tych pryszczy też żadni.
Adrian92 napisał/a:
Nie ma to jak na sadola wrzucać wyreżyserowane gówno, brawurowa akcja "policji", 15 latkowie sie przestraszyli napompowanego faceta niesamopwite
To sie nazywa dzialanie prewencyjno wychowawcze, cos z czym rodzice tacy jak na przyklad Twoi, sobie nie potrafia poradzic. Czy to z przyczyny lenistwa czy niedorozwiniecia umyslowego - nie wnikam.
picie tylko i wyłącznie 100zł. zaśmiecanie 50-500zł. pierdolony steryd bez ambicji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów