w tym 3. już minęły
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
w tym 3. już minęły
Zwykły cham,zachowuję się jak patus i straszy gówniarzy spokojnie pijących piwo
Za co kurwa ten tysiąc, Ja się pytam za moich czasów za picie w miejscu publicznym było 50 dych ± ewentualnie za zaśmiecanie 50 dych i to było na tyle . . .
hiqq napisał/a:
Za co kurwa ten tysiąc, Ja się pytam za moich czasów za picie w miejscu publicznym było 50 dych ± ewentualnie za zaśmiecanie 50 dych i to było na tyle . . .
No to razem tysiąc...
hiqq napisał/a:
Za moich czasów zioło było po 25
hiqq napisał/a:
To w chuj drogo miałes. "50 dych" x 2 to tyle samo co ten szczawik dostał
dzielni policjanci dbają o czystość w naszych miastach, jeszcze trochę to zaczną złodziei łapać.
i dobrze. patusów jebać karać nie wyróżniać
Jego udział w programie wisiał na włosku. W końcu udało się dobrać mundur z allegro.
Seksiaczek napisał/a:
Zwykły cham,zachowuję się jak patus i straszy gówniarzy spokojnie pijących piwo
No faktycznie picie na peronie jest bardzo dobrym pomysłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów