Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co tam cebula robi?
nie mierz innych swoją miarą
a z resztą po co ja to piszę?, za głupi na to jesteś...
Widac, ze to nie rosja. Ludzi rusza widok spadajacego z balkonu goscia. Zadnego 'Blijat!!!'
No i kura słychać jakbyś nie "zauważył" , że mówią po polsku ...
Szkoda człowieka, materiał na sadola nie jest tego wart
Nie próbował się wydostać tylko się wydostał. Zamierzony cel został osiągnięty.
A ja "zauważyłem", że po słowacku a nie po polsku.
Bo trzymanie materaca nie wypali na pewno.
Ale jakby tak spiąć materac paskiem, i zrobić naleśnik....
Wstrząs mózgu , połamane kończyny , żebra i problem z kręgosłupem...
Ale może da się przeżyć :/
Słyszał ktoś historię gdzie ktoś ogarną jak skoczyć nie się nie zabić ?
A tak BTW istnieje sposób na skok z wysokości gdzie np łamiesz nogi ręce , ale ratujesz głowę ?
Bo trzymanie materaca nie wypali na pewno.
Ale jakby tak spiąć materac paskiem, i zrobić naleśnik....
Wstrząs mózgu , połamane kończyny , żebra i problem z kręgosłupem...
Ale może da się przeżyć :/
tak, są przypadki gdzie nawet po locie z 11 piętra ludzie przeżywali
[*] znicz dla szanownego pana, oddał życie za materiał na sadola
No i to materiał nie z krainy tysiąca i jednej nocy czy dalekiej paragwajskiej księgi dzungli a od sąsiada zaa płotu... Słowianaina.... No no zacny materiał
ogarnął*
Tak. Kiedyś dziewczyna w (chyba) Szczecinie chciała popełnić samobójstwo i skoczyła z 11 piętra swojego bloku. Na korytarzach były klamki w oknach na każdym piętrze. Wjechała sobie elegancko windą i otworzyła okno. Pech (? ) chciał że na samym dole w pionie był zsyp i kosze na zewnątrz pod blaszaną altaną. Wpierdoliła się w to i złamała tylko parę żeber i dwie ręce
Słowacki język jest podobny do polskiego jak żaden inny polecam kupić jakiekolwiek słuchawki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów