📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Babcia spokojnie do koscioła spacerkiem pędziła na ofiare księdzu 50 zł dać a tu taki chuj
jak pizda nie patrzy to może i lepiej gdyby to tego kościoła chodziła, bo jej koniec może być tuż tuż...
Ci taksówkarze ,ależ sie zrobili nachalni już nawet nie podwożą klienta a podrzucają
Starucha je***a, wk*a mnie to strasznie jak babcia albo dziadzia który ledwo chodzi wpi****a sie na ruchliwej ulicy zamiast iść na pasy. Bardzo dobrze, każda stara rura powinna to oglądać
@up i co więcej, powinni łazić sobie po parku, a nie w mieście...
wiecie co mnie przeraża, to to że za niecałe 3 dni
znów zginie kilkadziesiąt osób przez te pędzenie na cmentarze i głównie przez pijanych kierowców
:C
znów zginie kilkadziesiąt osób przez te pędzenie na cmentarze i głównie przez pijanych kierowców
:C
kamerzyscie nalezy sie solidny murzynski kuras w dupe za jazde lewym pasem. moze jakby jechal jak nalezy to taryfiarz by jej nie pierdolnal
@up- zakładam, że trollujesz, bo jak nie, to chyba Ci ostatnio jakiś murzyński zaparkował.
Cóż, raz, że babka wpieprzyła się tam gdzie nie trzeba oraz patrzy w lewo na jednokierunkowej, czy nic nie jedzie,
ale dwa, że taksiarz chyba widział, że ten na lewym pasie się zatrzymał, więc coś jest nie tak i warto zwolnić i ogarnąć sytuację.
nie żebym bronił babkę, bo to jej wina, ale każdy mógłby czasami trochę pomyśleć i założyć, że ludzie, to debile.
Cóż, raz, że babka wpieprzyła się tam gdzie nie trzeba oraz patrzy w lewo na jednokierunkowej, czy nic nie jedzie,
ale dwa, że taksiarz chyba widział, że ten na lewym pasie się zatrzymał, więc coś jest nie tak i warto zwolnić i ogarnąć sytuację.
nie żebym bronił babkę, bo to jej wina, ale każdy mógłby czasami trochę pomyśleć i założyć, że ludzie, to debile.
mare30ks napisał/a:
dobrze ze tarygiarz lekko w praco skrecil bo by nie trafil
Nie emocjonuj się tak ostro, bo literki nie te wciskasz.
mare30ks napisał/a:
kamerzyscie nalezy sie solidny murzynski kuras w dupe za jazde lewym pasem. moze jakby jechal jak nalezy to taryfiarz by jej nie pierdolnal
a może chciał skręcać na światłach, co?
BuszującyWeZwłokach napisał/a:
Nie emocjonuj się tak ostro, bo literki nie te wciskasz.
nastepny debil ktorego jedynym zajeciem jest wyszukiwanie literowek zeby udowodnic swoja zajebistosc
judasz1234 napisał/a:
a może chciał skręcać na światłach, co?
na odcinku kilkuset metrow nie ma zadnego skretu w lewo, poprostu kolejny debil ktory ma przymus jezdzenia lewym pasem niezaleznie od warunkow, chocby kazdy samochod musial go mijac prawym on dalej bedzie jechal lewym, bo np za 20km bedzie skrecal w lewo
Czasami mi sie wydaje (też z własnych doświadczeń) że te wszystkie dziadki są już tak zmęczeni życiem że probują sami sie zabić niby to przez ich nieostrożność, ale jak dla mnie to wszystko zaplanowane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów