Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myszka Miki nie skończyła kursu pierwszej pomocy
Taki bardziej Myszon
Tyle że kierownik jest ślepy bo miał czerwone i zajechał drogę motocykliście.
Chyba że u nich światła to tylko sugestia, to wtedy ewidentna wina motopipiki
"Potrącenie motocyklisty"
Co ty dupisz? Przecież to właśnie motopizda wjechała na czerwonym. Takim samym, jak widać na sygnalizacji przy przejściu dla pieszych.
Co ty dupisz? Przecież to właśnie motopizda wjechała na czerwonym. Takim samym, jak widać na sygnalizacji przy przejściu dla pieszych.
To że piesi mają czerwone nic nie oznacza, zobacz że sekundę wcześniej na sygnalizatorze z lewej za pasem jest czerwone, a jeszcze wcześniej po prawej zielone więc trochę to podupkane, bo by wynikało że na zielonym może skręcić w prawo a na wprost zaraz ma czerwone.
To że piesi mają czerwone nic nie oznacza, zobacz że sekundę wcześniej na sygnalizatorze z lewej za pasem jest czerwone, a jeszcze wcześniej po prawej zielone więc trochę to podupkane, bo by wynikało że na zielonym może skręcić w prawo a na wprost zaraz ma czerwone.
Nie wiem co tam na czipsach wyczytałeś, ale mnie uczyli, że znaki z prawej strony jezdni obowiązują.
Jak auta maja na wprost zielone to na przejściu dla pieszych jest czerwone, taka fanaberia
Przeciez jedna od razu pobiegła po kierpca co mu spadł, druga zaczęła pionizację ale się zawahała kiedy niekumaty facet jej nie pomógł; sama pewnie trupa z motoru nie ściągnie.Myszka Miki nie skończyła kursu pierwszej pomocy
Jadąc do jakiegoś kraju musisz znać lokalne przepisy. U nich światła stanowią oświetlenie oraz dekorację."Potrącenie motocyklisty"
Chyba że u nich światła to tylko sugestia, to wtedy ewidentna wina motopipiki
Dobra ratuje się w kolejności ich ważności.W białej koszulki podciągając spodnie ukazał się nam kierownik. Jak widać zbytnio nie przejął się motopizdencjuszem 🛵 tylko bacznie oglądał zadrapania i wgnioty na puszce 🚗