nynek345 napisał/a:
Najzabawniejsze, że Ci wielcy "pieszy winny" całe życie głoszą hasła JP na 100%, ograniczenia prędkości są dla ciot, czerwone światło chuj mnie obchodzi. A w momencie jak dojdzie do zdarzenia, gdzie te same osoby są poszkodowane, to nagle "Gdzie była policja?!", "Kierowcy to chuje".
Uwielbiam takie teorie z dupy
A ja zauważyłem że ci co ciągle bronią pieszych zawsze mają chuja w dupie. Zabawne:D
nynek345 napisał/a:
Co to nagrania, to kolejny raz widać dlaczego w przypadku przejść dla pieszych należy zachować szczególną ostrożność.
Trzeba być idiotą, żeby tak zapierdalać.
Nie przesadzaj. Normalnie prowadziła ten rower, wcale nie zapierdalała.
Żeby stwierdzić tu wine trzeba by pogadać z kierowcą samochodu. Może się zamyślił, może znalazł pisiotn groszy na wycieraczce i podnosił, może zmieniał stacje radiową, może znał tą babe i chciał ją rozjechać... chuj wie. Ma teraz przejebane i nauczy się że tak się nie zapierdala.
Broń Boże nie winie tu kobiety. Ślepota? Debilizm? Kompletni idioci także mają prawo korzystać z dróg bez osoby rozsądnej jako opiekuna.
Zawinił tu jebany idiota który wymyślił że pierwszeństwo na pasach dla pieszych zwiększy bezpieczeństwo na drogach. Właśnie tych idiotów powinno się pociągać do odpowiedzialności.