Przez przejście się nie biegnie!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:37
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Przynajmniej do szkoly nie musi isc.
Jak się jeden zatrzymuje przed przejściem to drugi też musi i chuj.
1. Gdzieś to już widziałem... jak myślisz gdzie???
2.
2.
Viciu90 napisał/a:
, a za nieustąpienie pieszemu na pasach w takiej sytuacji jest 10 pkt (jak nie więcej bo się trafyfikator chyba zmienił) i bodajże 1000 pln.Przez przejście się nie biegnie
@up
toś ty chyba kraje pomylił. Tam nie ma przepuszczania na pasach, zresztą mandatów też nie ma.
toś ty chyba kraje pomylił. Tam nie ma przepuszczania na pasach, zresztą mandatów też nie ma.
ASAKKU, tam za babę z reklamówką masz 50 pkt za dzieciaka 6 + 2x za Ładę śmierci i masz 112 pkt ale licho bo pierwsza nagroda jest za 500 pkt.Parasol z naszym logo oraz zestaw głośników do cinquecento
macleod napisał/a:
Raczej na przejściu się nie wyprzedza...
Wyprzedzać to można pojazd będący w ruchu, więc w dupe wsadź sobie to swoje "idź pan w chuj"
macleod napisał/a:
Raczej na przejściu się nie wyprzedza...
Po chuj się wypowiadasz ja nie masz prawa jazdy.
Wina po obu stronach, pieszy biegnie jak debil ani ryja nie odwróci, a kierowca jak widzi, że drugie auto stoi na środku drogi i to w dodatku przed przejściem to powinno mu dać do myślenia. Coż drugi raz żaden z nich pewnie tego samego błędu nie powtórzy.
A.J.K.S napisał/a:
Wyprzedzać to można pojazd będący w ruchu, więc w dupe wsadź sobie to swoje "idź pan w chuj"
Rzeczywiście ten co puścił zatrzymał się całą sekundę zanim został ominięty, jeżeli to dla ciebie ma aż takie znaczenie Straszne niedopatrzenie, ale dziękuje za zwrócenie uwagi "panie nauczycielu"...
W dupę jednak nic sobie wsadzał nie będę - sorry to nie moje klimaty
Kubas1993 napisał/a:
Po chuj się wypowiadasz ja nie masz prawa jazdy.
Jak ja miałem prawo jazdy, to ty żeś boczne kółka od rowerku odkręcał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów