📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnie ujęcie:
Komórki odpalone??Kręcimy coś na harda!
Komórki odpalone??Kręcimy coś na harda!
No nie wiem, nie wiem... Raczej ładnych parę metrów dalej a nie na miejscu
Kierowca debil?! Bo w środku nocy jakaś idiotka wchodzi na ulicę i myśli, że jak jej stopa dotknie pierwszego białego pasa to wszystkie auta w okolicy się zatrzymują? Poza tym wyglądało mi to na samobójstwo. Chyba nikt normalny nie wchodzi od tak pod samochód.
up. tak gamoniu. oboje sa debilami. Przez takie zapierdalanie teraz bedzie sie scigac ze staruszkami o miejsce w autobusie oczywiscie jak juz wyjdzie z pierdla.
stawiam ze najebana byla bo jak w dzien mozna sie zagapic to ja noca nie mozna zauwazyc swiatel?
glesner1910 napisał/a:
Kierowca debil?! Bo w środku nocy jakaś idiotka wchodzi na ulicę i myśli, że jak jej stopa dotknie pierwszego białego pasa to wszystkie auta w okolicy się zatrzymują? Poza tym wyglądało mi to na samobójstwo. Chyba nikt normalny nie wchodzi od tak pod samochód.
Nikt normalny tak nie zapierdala w terenie zabudowanym i to jeszcze w rosji gdzie wiadomo, że wszyscy są napierdoleni łącznie z płodami w brzuchach i w każdej chwili jakiś pijus może wytoczyć się z krzaków.
Wina kierowcy. Laska była na pasach. A to, że nie spojrzała chociaż mieszkała w Rosji kwalifikuje ją tylko do nominacji do nagrody Darwina.
Jak dla mnie fake - nie widać dokładnie kto i kiedy wchodzi na pasy, nie widać momentu "lotu" a jedynie lądujące bardzo nienaturalnie ciało i wyciekającą od razu od pierwszych sekund hektolitrami krew jak w filmach (podczas gdy w rzeczywistości przy takich urazach żyły i tętnice kurczą się pod wpływem nerwów blokując krwotok. Dlatego, nomen omen, często ludzie piszą o realnych filmikach "FAKE - nie widać krwi" bo oczekują fontann jak z "Kill Billa"
młodzi są głupi, ale Bóg czasem mówi
wypierdalaj, bo nic z ciebie nie będzie
niestety, wielu debilom się udaje jakoś ujść w ,,tłumie,,
a ci siedzą na Sadolu i piszą komentarze rodem z TVN
wypierdalaj, bo nic z ciebie nie będzie
niestety, wielu debilom się udaje jakoś ujść w ,,tłumie,,
a ci siedzą na Sadolu i piszą komentarze rodem z TVN
Buty nie spadły czyli będzie żyła, następnym razem dwa razy się zastanowi zanim wlezie na jezdnie
Zawsze mnie rozpierdala jak widzę coś takiego, idzie pieszy - nie widzi rozpędzonego samochodu, jedzie kierowca, nie widzi pieszego, co tu się kurwa dzieje? Spotkanie dwóch ślepych?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów