📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niestety gość miał pecha ... spierdolił gówniak kierowcy cały wieczór.
smc napisał/a:
Szkoda dzieciaczka.....
Nie słyszałem, żeby ludzie byli na wymarciu. Szkoda mi bardziej kierowcy, który zamiast wrócić spokojnie do domu i napić się herbaty, to teraz będzie jeździł po komisariatach i jeszcze auto ma uszkodzone.
Biegnie jak paralita nie patrząc na nic. Też kiedyś byłem takim dzieciaczkiem i zawsze mi mówili:
"Przed przejściem przez jezdnię zatrzymaj się przed nią i rozejrzyj uważnie w obie strony. Najpierw w lewo, potem w prawo, i jeszcze raz w lewo. Trzy razy. Jeśli nic nie nadjeżdża, to możesz wkroczyć na jezdnię. Nie ociągaj się, ani nie przechodź "na skos". Zachowaj ostrożność na drodze nawet, gdy jesteś jedynym jej użytkownikiem."
I jakoś się nie wpierdoliłem pod auto. Nigdy.
Gdyby gość nie panował nad pojazdem, to rozumiem, że można źle ocenić, w którym kierunku należy zrobić unik, odskoczyć.
No ale tutaj typ jedzie prosto czarną, kurwa, szosą pośród ośnieżonej Moskwy ze stałą prędkością, a ten gnój nawet nie patrzy na auta! Mam nadzieję, że kierowca zaczekał na opiekunów i ich też rozjechał.
smc napisał/a:
Szkoda dzieciaczka.....
Nie chce się rodzicom uczyć dzieciaka samodzielności, to niech go zakopują.
Dracula napisał/a:
Jednego przyszłego wyzwoliciela mniej.
Ciebie nie wyzwalają. No chyba że jesteś obsranym ukrem
Pizdus napisał/a:
Ciebie nie wyzwalają. No chyba że jesteś obsranym ukrem
To jednego ruskiego szmaciarza mniej. Lepiej?
Za śmierć gówniaka, tym bardziej kacapskiego zawsze leci piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów