18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Potrącenie na szóstkę
~Sunday • 2014-10-21, 11:20
Kierowcy audi udało się utrafić matkę z dzieckiem.
1 pkt za osobę dorosłą, +1 za dziecko do lat 5, +1 za rozbicie rodziny, +1 za śmierć na miejscu, +2 za akrobacje potrąconych i styl.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
GoldRoger777 2014-10-21, 11:28 4
Dziecko jeszcze tail-graba próbowało złapać w locie. 10/10
Zgłoś
Novac 2014-10-21, 11:28 6
Szkoda że Ciebie z Twoją matką nikt nigdy tak nie pierdolnął. Ten świat byłby piękniejszy.
Zgłoś
Herhard 2014-10-21, 11:29 34
Wiem kurwa że to sadol,ale za jebnięcie matki z dzieckiem na przejściu powinien zdechnąć w szambie.
Zgłoś
ARBEITSLAGER 2014-10-21, 12:18 3
@Herhard a jakby to był ktoś inny to już spoko?
nie zachował ostrożności, nie zauważył, poniesie konsekwencje niezależnie kogo jebnął, a jebnął ładnie
Zgłoś
nectovelius 2014-10-21, 12:35
Tak się kończy wyprzedzanie przed przejściem
Zgłoś
A................r 2014-10-21, 12:42 18
Novac napisał/a:

Szkoda że Ciebie z Twoją matką nikt nigdy tak nie pierdolnął. Ten świat byłby piękniejszy.

Herhard napisał/a:

Wiem kurwa że to sadol,ale za jebnięcie matki z dzieckiem na przejściu powinien zdechnąć w szambie.

Ojojoj, biedna mamusia z dzieciaczkiem.Na sadisticzku nie powinno być takich filmików

Niech patrzy jak włazi się na przejście z dzieckiem. Jest tak samo winna jak kierowca audi, mając bachora bierze się za niego odpowiedzialność i trzeba dużo bardziej uważać. Niestety większość nastoletnich rodziców nie jest w stanie tego zrozumieć.
Ale czego wymagać od kogoś,kto nawet gumy dobrze założyć nie potrafił.

Już nie wiem kto jest gorszy, święte krowy na pasach czy kierowcy audi*.

*Wbrew obowiązującym mitom, każdy kto pojeździł trochę więcej niż przeciętny "Andrzej" zauważy,że kierowcy BMW to pikuś przy "pilotach" AUDI.
Zgłoś
R................t 2014-10-21, 12:43 5
Jan Pawlacz trzeci - odpowiadam zamiast Heralda na twoje wątpliwości:

Potrącenie dziecka z matką w mojej i heralda ocenie jest czymś gorszym niż:

- potrącenie staruszka (wszak on już pożył długie lata)
- potrącenie negra ( oni są genetycznie silniejsi fizycznie - większa szansa że się wyliżą)
- potrącenie cygana złodzieja (karma instant)
- potrącenie cygana (jest duże prawdopodobieństwo że jest złodziejem)
- potrącenie mudżachedina (oni w swoich białych szatach są mniej widoczni na drodze, wiem ze to nie jest usprawiedliwienie kierowcy ale mim o wszystko powinni bardziej uważać na śniegu)
- potrącenie ciebie (jesteś bez empatii)

Odpowiadam żartobliwie i nie chcę być odebrany jako rasista, zgadzam się z Tobą że potrącenie jest naganne ale mnie osobiście szczególnie boli krzywda wyrządzana dzieciom (niezależnie od formy tej krzywdy). Dzieci mają kawał czasu do przeżycia i są generalnie niczemu niewinne.

Jesteś co najwyżej Benedyktem XIV, zmień login
Zgłoś
A................r 2014-10-21, 12:47 6
RagicMabbit napisał/a:

mnie osobiście szczególnie boli krzywda wyrządzana dzieciom (niezależnie od formy tej krzywdy). Dzieci mają kawał czasu do przeżycia i są generalnie niczemu niewinne.

Z większości dzieci i tak nic nie wyrośnie, nie wiem nad czym tu się rozczulać.
Z tych małych śmierdzieli wyrosną bydlaki,dziwki i bandyci.

Każdy polityk był kiedyś dzieckiem.

No chyba,że szkoda ci świeżego mięska, to co innego
Zgłoś
R................t 2014-10-21, 12:51
Up. Każda laska do której ostrzyłeś dzide była kiedyś dzieckiem.

Nie ma za co.
Zgłoś
A................r 2014-10-21, 12:56 5
RagicMabbit napisał/a:

Up. Każda laska do której ostrzyłeś dzide była kiedyś dzieckiem.

Nie ma za co.

Nie ta, to inna kolego

Hitler też był kiedyś dzieckiem, tak samo tusk czy merkelowa.

Owszem,może idiota potrącił kogoś kto by wynalazł szczepionkę na raka ale równie dobrze mógł przejechać małego kim zon ula 14.
Zgłoś
R................t 2014-10-21, 13:02
Dobra poddaje się - z kimem przegiąłeś
Zgłoś
Boczza 2014-10-21, 13:05 4
Dobra wy tam na górze, zamknąć mordy i włóżcie sobie po jednym razie w dupe na zgodę
Dajcie piwko za temat, bo się należy, ale kurwa jaki trzeba być debilem by nie uważać przed przejściem dla pieszych, no kurwa zjeb
Zgłoś
R................t 2014-10-21, 13:11 2
Bozca a kto tu się kłuci? niefajnie masz w domu jak nabroisz. Trzymaj się kolego.
Zgłoś
X................i 2014-10-21, 13:47
@ Sunday,dasz link do źródła,albo wrzucisz na yt? Bo odtworzyć mi się na telefonie nie chce,a chce wiedzieć o co tyle płaczu w komentarzach

[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2014-10-21, 14:27 ]
klik
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem