akcja pod koniec filmu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Osz kurwa Wyskoczył w ostatniej chwili jak komornik
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
na drodze się nie stoi.
Właśnie dlatego się kurna w nocy nie zapieprza. Zawsze może na drodze znaleźć się jakiś debil w czarnym ubraniu.
Poza tym było go widać wcześniej. Oczy się świeciły w ciemnościach.
pisage napisał/a:
Właśnie dlatego się kurna w nocy nie zapieprza. Zawsze może na drodze znaleźć się jakiś debil w czarnym ubraniu.
zastanawiam się tylko czemu w PL w obszarze zabudowanym po 23:00 można jeździć 10km/h szybciej niż w dzień... ja zawsze w dzień jeżdżę te 10km/h szybciej niż w nocy
jednego rusa mniej, chuj mnie czy mi ktoś wyskoczy czy nie, i tak bym się nie zatrzymał tylko pojechał na najbliższy posterunek policji
swoją drogą, koleś to raczej był najebany, ciekawe jak się prawo ma do takiego potrącenia...
swoją drogą, koleś to raczej był najebany, ciekawe jak się prawo ma do takiego potrącenia...
To chyba w Czernobylu bo licznik Geigera strasznie głośno pracuje...
dobrze chujowi, niewazne co na tej ulicy robil musial byc pierdolniety, ja ostatnio jechalem po ulicy oswietlonym rowerem i tez jakis pierdolony rolkarz o 22 bez zadnego nawet odblasku w czarnych ciuchach przejechal sobie na druga strone, fart ze tylko go zahaczylem bo jakbym sie przez niego wypierdolil to pewnie pisaliby o mnie w gazecie
to jest realne z punktu widzenia nie jednego horroru gdzie w tej sytacji auto by unikło zderzeniu a potwór by kierowce zjadł
pisage napisał/a:
Właśnie dlatego się kurna w nocy nie zapieprza.
Nie, jeździjmy cały czas 40 na godzinę, bo przecież każdy ma prawo łazić/stać/czy co tam ten debil robił na środku drogi w środku niczego
Miałem podobną sytuację jakieś 5-6 lat temu jak się pijak wtoczył na jezdnię tylko mi się udało go wyminąć w ostatniej chwili. Jebane wioskowe debile.
k18t napisał/a:
zastanawiam się tylko czemu w PL w obszarze zabudowanym po 23:00 można jeździć 10km/h szybciej niż w dzień... ja zawsze w dzień jeżdżę te 10km/h szybciej niż w nocy
Bo zazwyczaj w terenie zabudowanym są latarnie i lepsza widoczność, a i ruch mniejszy niż w dzień
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów