📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
A lewa kostka się ''lekko'' wygieła
Zastanawia mnie co ten gość planował zrobić z tym rowerem? Zapakować się z kolegą i ranną panna do tego malucha? Rowerzysta oczywiście beż kasku... bo po co? Takie pytanie do hejterów od kasku: pasów w samochodzie też nie zapinacie, bo nie planujecie się rozbić? Całe życie zapieprzam rowerem, od jakiegoś pół roku mam prawko i nie ma dnia żebym nie jeździł samochodem (taka praca) Od tego czasu moje spojrzenie na ścieżki rowerowe, przecinające ulice i rowerzystów bardzo się zmieniło. Kierowca ma ograniczone pole widzenia i podczas warunkowego skrętu musi skupić się na wielu rzeczach a taki rowerzysta potrafi pojawić się znikąd, bo ma przecież zielone światło więc tnie 30km/h. Sam nie schodzę z roweru na pasach, bo to strata czasu w mieście, a nie zawsze chce mi się ulicą jechać, ale kiedy już to robię to "mam oczy w okół głowy".
Zapakowali kolesia do auta i pewnie wywiozą do lasu
Tego gościa też nic nie tłumaczy, bo na drodze trzeba myśleć i za siebie i za innych. Jak widać nieogarniętych ludzi jest masa. Ja nawet jak widzę, że ludzie mają czerwone na przejściu a się pakują na ulicę, to już przecież ich przepuszczę, na pałę ich nie przejadę (wiem wiem, Wy byście jeszcze dodali gazu i zrobili drifta na zwłokach. ), a ten gościu nawet nie przyhamował, czyli na drogę chyba też średnio patrzył.
@Tabernak i wtedy niedorozwinięty kierowca wjeżdża w grupę pieszych na przejściu dla pieszych i jeszcze ich ciąga po sądach o odszkodowanie za rozwalenie swojego szrotolota....
Tak samo można powiedzieć żeby pociągi ustępowały pierwszeństwa samochodom, bo przecież do ku### nędzy przecinają jezdnię...
Weź się jebnij w łeb i przestań wypisywać głupoty... kutafonie...
I dobrze Ci radzę, jeżeli w ogóle posiadasz prawo jazdy to dobrowolnie oddaj się psychologowi, żeby Cię przebadał...
Tak samo można powiedzieć żeby pociągi ustępowały pierwszeństwa samochodom, bo przecież do ku### nędzy przecinają jezdnię...
Weź się jebnij w łeb i przestań wypisywać głupoty... kutafonie...
I dobrze Ci radzę, jeżeli w ogóle posiadasz prawo jazdy to dobrowolnie oddaj się psychologowi, żeby Cię przebadał...
Tylko że pociąg ma dłuższą drogę hamowania od samochodu, więc logiczne jest, że samochód mu ustępuje. Tak samo powinno być z pieszymi, pieszy ma krótszą drogę hamowania więc ustępuje samochodowi.
Kurwa, żeby jechać na pałę rowerem po przejściu dla pieszych to trzeba cechować się całkowitym brakiem woli kontynuowania swojego żywota, zwłaszcza jeżeli mieszkamy w krajach "na wschód od Odry"...
Przepisy, przepisami, chuj z tym czy mam pierwszeństwo czy nie, jak skończę w szpitalu bo mnie jakiś pojeb przejdzie to małym pocieszeniem będzie dla mnie to, że to ja miałem pierwszeństwo.
Przepisy, przepisami, chuj z tym czy mam pierwszeństwo czy nie, jak skończę w szpitalu bo mnie jakiś pojeb przejdzie to małym pocieszeniem będzie dla mnie to, że to ja miałem pierwszeństwo.
danieldomal napisał/a:
Zapakowali kolesia do auta i pewnie wywiozą do lasu
Naprawdę nie czytałeś tytułu ??? "Potrącenie rowerzystki"
Na pewno kolesia???
- dawaj bierzemy ja
- spoko wezme jeszcze rower
- na chuj Ci rower ?! laska nam wystarczy !
- biore rower,zawsze znajda sie kretyni ktorzy zwroca bardziej na to uwage niz na ta Twoja panienke...
- spoko wezme jeszcze rower
- na chuj Ci rower ?! laska nam wystarczy !
- biore rower,zawsze znajda sie kretyni ktorzy zwroca bardziej na to uwage niz na ta Twoja panienke...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów