18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
kamanes 2013-04-28, 4:35
głupia pizda!! dobrze zrobił ...do auta i na lokal
Zgłoś
tigerqaz 2013-04-28, 9:42
Barejski napisał/a:

"Patrz po lusterkach..."

To tak na serio czy dla picu napisałeś?
Zgłoś
Lelum_Polelum223 2013-04-28, 10:07
A lewa kostka się ''lekko'' wygieła
Zgłoś
Greg80 2013-04-28, 10:20
Zastanawia mnie co ten gość planował zrobić z tym rowerem? Zapakować się z kolegą i ranną panna do tego malucha? Rowerzysta oczywiście beż kasku... bo po co? Takie pytanie do hejterów od kasku: pasów w samochodzie też nie zapinacie, bo nie planujecie się rozbić? Całe życie zapieprzam rowerem, od jakiegoś pół roku mam prawko i nie ma dnia żebym nie jeździł samochodem (taka praca) Od tego czasu moje spojrzenie na ścieżki rowerowe, przecinające ulice i rowerzystów bardzo się zmieniło. Kierowca ma ograniczone pole widzenia i podczas warunkowego skrętu musi skupić się na wielu rzeczach a taki rowerzysta potrafi pojawić się znikąd, bo ma przecież zielone światło więc tnie 30km/h. Sam nie schodzę z roweru na pasach, bo to strata czasu w mieście, a nie zawsze chce mi się ulicą jechać, ale kiedy już to robię to "mam oczy w okół głowy".
Zgłoś
danieldomal 2013-04-28, 10:45
Zapakowali kolesia do auta i pewnie wywiozą do lasu
Zgłoś
demz 2013-04-28, 11:17
Tego gościa też nic nie tłumaczy, bo na drodze trzeba myśleć i za siebie i za innych. Jak widać nieogarniętych ludzi jest masa. Ja nawet jak widzę, że ludzie mają czerwone na przejściu a się pakują na ulicę, to już przecież ich przepuszczę, na pałę ich nie przejadę (wiem wiem, Wy byście jeszcze dodali gazu i zrobili drifta na zwłokach. ), a ten gościu nawet nie przyhamował, czyli na drogę chyba też średnio patrzył.
Zgłoś
aleks2002 2013-04-28, 11:37
@Tabernak i wtedy niedorozwinięty kierowca wjeżdża w grupę pieszych na przejściu dla pieszych i jeszcze ich ciąga po sądach o odszkodowanie za rozwalenie swojego szrotolota....
Tak samo można powiedzieć żeby pociągi ustępowały pierwszeństwa samochodom, bo przecież do ku### nędzy przecinają jezdnię...
Weź się jebnij w łeb i przestań wypisywać głupoty... kutafonie...
I dobrze Ci radzę, jeżeli w ogóle posiadasz prawo jazdy to dobrowolnie oddaj się psychologowi, żeby Cię przebadał...
Zgłoś
Szon 2013-04-28, 11:56
Tylko że pociąg ma dłuższą drogę hamowania od samochodu, więc logiczne jest, że samochód mu ustępuje. Tak samo powinno być z pieszymi, pieszy ma krótszą drogę hamowania więc ustępuje samochodowi.
Zgłoś
kordas 2013-04-28, 11:57
Kurwa, żeby jechać na pałę rowerem po przejściu dla pieszych to trzeba cechować się całkowitym brakiem woli kontynuowania swojego żywota, zwłaszcza jeżeli mieszkamy w krajach "na wschód od Odry"...
Przepisy, przepisami, chuj z tym czy mam pierwszeństwo czy nie, jak skończę w szpitalu bo mnie jakiś pojeb przejdzie to małym pocieszeniem będzie dla mnie to, że to ja miałem pierwszeństwo.
Zgłoś
tigerqaz 2013-04-28, 12:24
danieldomal napisał/a:

Zapakowali kolesia do auta i pewnie wywiozą do lasu

Naprawdę nie czytałeś tytułu ??? "Potrącenie rowerzystki"
Na pewno kolesia???
Zgłoś
CFSD_89 2013-04-28, 13:17
Heh, myślałem że ją będą na rower wpychać ;]
Zgłoś
Bridgwater88 2013-04-28, 16:21
- dawaj bierzemy ja
- spoko wezme jeszcze rower
- na chuj Ci rower ?! laska nam wystarczy !
- biore rower,zawsze znajda sie kretyni ktorzy zwroca bardziej na to uwage niz na ta Twoja panienke...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem