📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dobrze jej tak. Rower po pasach się prowadzi.
Tak człowiek powinien uczyć się przepisów drogowych - z mordą na asfalcie i połamanymi kończynami wiedza wchodzi najszybciej do głowy
Pasażer korzysta z sytuacji i chwyta za piersi. I do samochodu, nie do szpitala a do lasu..
ngcoth napisał/a:
Dobrze jej tak. Rower po pasach się prowadzi.
Według nowych przepisów to już nie trzeba:P
Poza tym wina kierowcy, rowerzysta jak wjeżdżał na przejście to miał zielone światło.
HakraAdabra napisał/a:
Według nowych przepisów to już nie trzeba:P
Poza tym wina kierowcy, rowerzysta jak wjeżdżał na przejście to miał zielone światło.
według nowych przepisów można zajebać ktogoś kto pierdoli głupoty w internecie.
herbalix napisał/a:
według nowych przepisów można zajebać ktogoś kto pierdoli głupoty w internecie.
To śmiało przystaw sobie pistolet do skroni
HakraAdabra napisał/a:
To śmiało przystaw sobie pistolet do skroni
Art. 26. 1. UPoRD Kierujący pojazdem, zbliżając się do przejścia dla pieszych, jest obowiązany zachować
szczególną ostrożność i ustąpić pierwszeństwa PIESZEMU znajdującemu się na przejściu.
3. Kierującemu pojazdem zabrania się:
3) jazdy wzdłuż po chodniku lub przejściu dla pieszych.
Do samochodu zapakowali i do lasu zanim nogi wyciagnie, co by zwloki schowac. Widać, nie pierwszy raz.
Hehe Zabrali ofiarę z drogi do samochodu, później do lasu i posprzątane
najpierw myślałem, że upolował pingwina...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów