📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kurwa inwalidzi umysłowi. powinniście kurwa dotacje dostać z unii.
jak by uderzył go na pasach mimo że nie powinien jechać po nich rowerem to nikt by nie robił afery. sęk w tym że spierdolił z miejsca wypadku nawet nie spojrzał czy nie przejedzie po tym dziecku. na tych pasach by potrącił każdego kto by tam się znakazł.
oczywiście wszyscy najmądrzejsi od małego przestudiowany KRD.
kurwa jak czytam niektóre komentarze to mam ochotę wam wszystkim skasować internet i wierzyć że tacy ludzie nie istnieją.
jak by uderzył go na pasach mimo że nie powinien jechać po nich rowerem to nikt by nie robił afery. sęk w tym że spierdolił z miejsca wypadku nawet nie spojrzał czy nie przejedzie po tym dziecku. na tych pasach by potrącił każdego kto by tam się znakazł.
oczywiście wszyscy najmądrzejsi od małego przestudiowany KRD.
kurwa jak czytam niektóre komentarze to mam ochotę wam wszystkim skasować internet i wierzyć że tacy ludzie nie istnieją.
P*erdolicie. Jadąc samochodem zawsze musisz uważać, bo raz wyskoczy Ci zwierzątko, drugi raz dzieciak... Jak zapierdalasz jak dziki to jesteś debilem. Swoją drogą czy przepisy się nie zmieniły? Chyba już można jeździć rowerem przez pasy... Mam nadzieję, że sk*rwiela dorwą i dostanie maksymalny wyrok. Każdy kto ma pretensje do rowerzysty to mam nadzieję, że go spotka coś podobnego. Sprawca nie udzielając pierwszej pomocy skazuje kogoś na śmierć.
Zajrzyj do starej, jeszcze ciekawsza dziura
Oczywiście kierowca mógłby się zasłaniać (gdyby nie uciekł) prawem, że łebek jechał na rowerze. Ale jechał wolno i nie było nagłego wtargnięcia na pasy, poruszał się tempem pieszego. A człowiek na pasach jest święty kurwa!
we włocławku to psy chujami wodę piją i dupami szczekają na kwadratowy księżyc
Według mnie ta przerywana linia za pasami, wskazuje na to że jest tam przejazd dla rowerów. Jeśli się mylę poprawcie mnie.
Przez przejście się nie jeździ rowerem !!!
Przykro mi Ciebie martwić ale już można przejeżdżać przez przejścia dla pieszych.
1.Michal napisał/a:
Za ucieczkę powinna być kara jak za potrącenie po alkoholu. Nikt mu nie udowodni, że zgłosił się na policje po 24h, bo trzeźwiał.
Za ucieczkę powinien być dożywotni zakaz prowadzenia oraz kara grzywny (odszkodowanie dla poszkodowanego) lub ewentualnie więzienie oraz solidny wpierdol. Jeśli ktoś uważa że na ulicy to jemu wszystko wolno to nie powinien mieć prawa jazdy.
Co do rowerzysty... dopierdalajcie się do dzieciaków..bo na bank ich uczą w szkole, że przez przejście się nie jeździ dzieci i młodzież to tłumoki bez pojęcia o ruchu na ulicy...ludzie ogarnijcie się... Na dzieciaki na pasach trzeba zawsze uważać, każdy kierowca powinien to wiedzieć.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów