📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Uff dobrze, że to Renault. Maska się od razu poddała pod naciskiem dziecka i dlatego przeżył.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Żebyś Kur...wo zmierzła !!!
Za ucieczkę powinna być kara jak za potrącenie po alkoholu. Nikt mu nie udowodni, że zgłosił się na policje po 24h, bo trzeźwiał.
Fakt, że jechał za szybko, ale żaden z gówniarzy nawet się na chwile nie rozejrzał przed wjazdem na jezdnię. Do tego, gdyby prowadzili rowery miałby szansę odskoczyć, ale widać wyraźnie, że nie jest w stanie nic zrobić, ani przyśpieszyć, ani cofnąć, ani odskoczyć, nawet na paciorek nie może liczyć.
Była by pewnie współwina, gdyby nie spierdolił (no chyba że był pijany), obie strony nie zachowały szczególnej ostrożności, kierowca przekroczył szybkość, cykliści nie mieli prawa przejeżdżać po przejściu, a gdyby jechał wolniej nawet nie miałby powodu do ucieczki.
Była by pewnie współwina, gdyby nie spierdolił (no chyba że był pijany), obie strony nie zachowały szczególnej ostrożności, kierowca przekroczył szybkość, cykliści nie mieli prawa przejeżdżać po przejściu, a gdyby jechał wolniej nawet nie miałby powodu do ucieczki.
Analny ganbang przez plemię Fumba i Mumba dla kierowcy za ucieczkę i pierogi z mięsem z Sokołowa dla dzieciaków za brak ogarnięcia.
Dzieciaki też nie sprawdziły czy droga jest wolna wg uczonej zasady z przedszkola (u mnie tego uczyli na przykład) "spójrz w lewo, w prawo i w lewo".
Analny ganbang przez plemię Fumba i Mumba dla kierowcy za ucieczkę i pierogi z mięsem z Sokołowa dla dzieciaków za brak ogarnięcia.
jechali nie po pasach,a po wyznaczonym pasie dla rowerow.... a takich cwaniakow jak ten za kolkiem jest wielu, nawet jak ktos przepuszcza pieszych na pasach strach isc;/
Ty wiesz jak wygląda pas dla rowerzystów ?! Wydaje mi się, że nie. Jechali ewidentnie po pasach dla PIESZYCH ! także... wracaj Ty lepiej do kuchni.
spokojna głowa, zaawansowane kamery przechwiciły numer rejestracyjny i twarz kierowcy. buahah
Włocławek to ogółem dziura jakaś, psy dupami szczekają
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów