Zagapił się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pogłaśniał radio ,ma styl skurwysyn
Dlatego każdego imbecyla który nie patrzy na drogę napierdalałbym z miłą chęcią.
taaa na stara dupe..
Kierowca samochodu to zwykły chuj, z takimi do gazu.
Ja tam pasów nie widziałem więc rowerzysta chuj
@Barnea
Do tego rowerzysta widział samochód i zamiast szybko przejechać to jaśnie pan powolutku sobie rusza... no debil O_o
Do tego rowerzysta widział samochód i zamiast szybko przejechać to jaśnie pan powolutku sobie rusza... no debil O_o
mogl nie widzieć rowerzysty, jechal pod slonce
@up
Dokładnie, w ogóle nie widział(imo) rowerzysty. Co nie zmienia faktu że jeśli słońce Cię jebie po gałach to kurwa zwolnij, szczególnie w mieście.
Dokładnie, w ogóle nie widział(imo) rowerzysty. Co nie zmienia faktu że jeśli słońce Cię jebie po gałach to kurwa zwolnij, szczególnie w mieście.
Co się kurwa nagle znaleźli obrońcy rowerzystów? Zaraz wsiądziecie w auto i zaczniecie wyzywać na tych pedałów jeżdżących środkiem ulicy. Ogólnie szanuję ludzi, którym się chce poruszać po mieście w tak zdrowy sposób, a jeszcze bardziej szanuję tych, którzy jak już jadą rowerem, to maksymalnie po prawej stronie drogi. Nie mogę jednak przeżyć tych wszystkich patałachów, którzy jeżdżą chodnikami i wpierdalają się na pasy bez zatrzymania się. Tyle się mówi, że nie można przejeżdżać rowerem przez pasy, że należy się zatrzymać i przeprowadzić rower. Jak taki kutafon nigdy nie kierował autem, to nie wie co kierowca sobie w tej sytuacji myśli. Nie wiesz czy się zatrzyma, czy może się wpierdoli prosto pod koła z nadzieją, że zdąży przejechać. I wtedy jedziesz z nogą na hamulcu, bo przecież jak potrącisz, to nie ma tłumaczenia, że to, że tamto.
To jest oczywiście trochę inna sytuacja, bo samochód miał sporo czasu aby się zatrzymać. Co nie zmienia faktu, że jak już dziad wpierdala się rowerem na drogę, to nie zwalnia maksymalnie, tylko zapierdala byle jak najszybciej przejechać przez ulicę.
To jest oczywiście trochę inna sytuacja, bo samochód miał sporo czasu aby się zatrzymać. Co nie zmienia faktu, że jak już dziad wpierdala się rowerem na drogę, to nie zwalnia maksymalnie, tylko zapierdala byle jak najszybciej przejechać przez ulicę.
@BulaKSSG
Sam śmigam rowerkiem i zatrzymuje się przed pasami
@Up pare razy
I co że słońce? Będzie księżyc to też będziesz tłumaczył?
Po za tym wpierdolił to wpierdolił, na chuj drążyć temat?!
Sam śmigam rowerkiem i zatrzymuje się przed pasami
@Up pare razy
I co że słońce? Będzie księżyc to też będziesz tłumaczył?
Po za tym wpierdolił to wpierdolił, na chuj drążyć temat?!
Barnea napisał/a:
Ja tam pasów nie widziałem więc rowerzysta chuj
Strefa zamieszkania tępy chuju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów