Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sam jestem pedalarzem i jeżdżę w kasku, jaskrawych kolorach, a światełko z przodu i z tyłu mruga jak pojebane, więc wkurwiam się niemiłosiernie, jak taki pedalarz na ciemno jedzie z naprzeciwka i go w ogóle nie widać, kiedyś dojdzie do rękoczynów.
Jeżdżę sporadycznie na rowerze i zdaje sobię sprawę,
że kierowcy łatwiej zobaczyć drugi samochód z światłami niż moją piździkowatą latareczke w rowerze dlatego też, zwalniam na skrzyżowaniu nawet jak mam pierwszeństwo i upewniam się że przejadę. Choć Pan Tazo667 ma grubiańska postawę ale względem praw fizyki ma rację. Moje łączne 120 kg z rowerem ma słabe szanse z 2 tonowym pojazdem. Fizyki nie oszukasz. Nawet jak będzie wina kierowcy to nie jest warte straconego zdrowia (może życia?). Fizyka ma wyjebane na prawo stanowione przez ludzi.
Swoją drogą, dlatego lubię pracę techniczną. Mogą sobie ustanawiać prawo ale jak coś nie działa to nie działa bo fizyka i tyle. Albo się naprawi albo dalej nie będzie działać i żaden prawniczyna tego nie zmieni
Słusznie prawisz, ale latareczkę to sobie kup lepszą, to nie są nie wiadomo jak drogie rzeczy. Z ali spokojnie kupisz do 50 zł już taką co daje radę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów