Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
z znaków wynika że ruch był równorzędny.
A jednak nie.
Samochodziarz miał taki widok:
A jednośladowiec taki:
z znaków wynika że ruch był równorzędny.... tak więc pedalarz był lewy lewacki.. podrzędny, nie miał prawa wjechać na skrzyżowanie... a tak na serio to żaden pedalarz czy piesiarz nie wygra z moimi 280 konmi mechanicznymi....
Ty, nie zesraj się.
że kierowcy łatwiej zobaczyć drugi samochód z światłami niż moją piździkowatą latareczke w rowerze dlatego też, zwalniam na skrzyżowaniu nawet jak mam pierwszeństwo i upewniam się że przejadę. Choć Pan Tazo667 ma grubiańska postawę ale względem praw fizyki ma rację. Moje łączne 120 kg z rowerem ma słabe szanse z 2 tonowym pojazdem. Fizyki nie oszukasz. Nawet jak będzie wina kierowcy to nie jest warte straconego zdrowia (może życia?). Fizyka ma wyjebane na prawo stanowione przez ludzi.
Swoją drogą, dlatego lubię pracę techniczną. Mogą sobie ustanawiać prawo ale jak coś nie działa to nie działa bo fizyka i tyle. Albo się naprawi albo dalej nie będzie działać i żaden prawniczyna tego nie zmieni
A jednak nie.
Samochodziarz miał taki widok:
A jednośladowiec taki:
I teraz pedalarz wyklepie sobie rower z oc. I dalej będzie pedalarzem
z znaków wynika że ruch był równorzędny.... tak więc pedalarz był lewy lewacki.. podrzędny, nie miał prawa wjechać na skrzyżowanie... a tak na serio to żaden pedalarz czy piesiarz nie wygra z moimi 280 konmi mechanicznymi....
Widać wyraźnie po lewej stronie stoi znak jak byk "Ustąp pierwszeństwa"
ja dużo jeżdżę rowerem i mam zasadę, że jak widzę "ślepego" kierowcę, który udaje, że mnie nie widzi, albo znaków, to dzwonię... dobry głośny dzwonek bardzo poprawia bezpieczeństwo rowerzysty
Jaką trzeba być amebą żeby myśleć, że Chłop w puszcce usłyszy trytyka z pedalakiego roweru? Odrazu widać żeś pedalarz
Miód na moje oczy. Niech giną pedalarze
Jaką trzeba być amebą żeby myśleć, że Chłop w puszcce usłyszy trytyka z pedalakiego roweru? Odrazu widać żeś pedalarz
Może kolo se robi jaja? Bo jak nie to niedobrze.
Prawy górny róg nagrania. Widać trójkątny znak "Ustąp pierwszeństwa", który specjalnie ma taki kształt aby kierowca, który go minie był w stanie rozpoznać go nawet od tyłu.
Pojebane bywają czasem takie skrzyżowania z "nietypowym" pierwszeństwem i nieraz można się mocno oszukać jadąc typowo zgodnie z przepisami.
A prawda jest taka ze to pedałującego scierwo trzeba zbanowac z dróg i tyle .
Moge patrzec godzinami jak padają pod kołami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów