Pomyliła gaz z hamulcem. Biegu wstecznego też wrzucić nie potrafi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
LegendarnyZiom napisał/a:
Przyanjmniej biały Chevrolet nie ucierpiał, bo baba z parasolką zamortyzowała uderzenie.
Niby tak, ale to dziewczynka .A filmik?
kobiety nie potrafia jeździć samochodami, bo to wynalazek mężczyzny. One tego nie rozumieją, są tylko wyuczone pewnych ruchów i schematow. Małpe na rowerze tez nauczysz jeździć. Żeby kobiety potrafiły w miarę dobrze jeździć to tylko samochodem zaprojektowanym od początku do końca przez kobietę dla kobiet. Kazdy facet gubi sie w babskiej torebce, kobieta nie. Dlaczego? Bo kobieta to wymyśliła. Koniec kropka
zajebał bym ją jak by mi taka tępa pizda dzieciaka rozjechała . Jeszcze zamiast cofnąć i wysiąść i pomóc to drze japę a dzieciak zdycha pod kołami .
jutro zdaje prawo jazdy skoro tacy ludzie zdaja to nie mam sie co obawiac
Ja pierdole po chuja drze japę, no kurwa jego mać, jakie to wkurwiające, to (chyba) jej córka jest bardziej rozgarnięta, bo wyszła z samochodu oblukac sytuacje i pokazuje tej kurwie do tyłu a ta tylko aaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, chuj jej w dupę i na imię
FryzjerZG napisał/a:
dlatego mowie zawsze w stu procnentach serio, a ludzie mysla ze ja zartuje sobie. Kobiety powinny przechodzic testy PSYCHIATRYCZNE zanim wsiada do eLki. Polowa kobiet nienadaje sie, kobiety sa mniej inteligentne, maja slabsze czucie wszelkich pojazdow, nie znaja sie na budowie samochodu. Pozwalanie kobietom jezdzic to proszenie sie o wypadek...
Mniej inteligentne? Weź koleś skończ pierdolić, badania dowiodły, że to zwykły mit. Jeżeli już badania psychiatryczne, to dla obu płci.
skoro kobiety posiadają mniejszy mózg od mężczyzn to muszą być mniej inteligentne.
KurwaRomantyk napisał/a:
Jeżeli już badania psychiatryczne, to dla obu płci.
A i owszem, niech będą, wszystkim na dobre wyjdzie.
kur.. ja tego nie zrozumie jak można pomylić gaz z hamulcem!! znam kilka takich bab co tak właśnie zrobiły albo jadąc w prawo kierunkowskaz daje w lewo!! do garów a nie na drogi ludzi zabijać!!!!!
wodzirejka.. głupia pizda
Piszczy i piszczy... Tępy nóż w dupe wsadzić to przestanie.
w takiej sytuacji przydałoby się otworzyć drzwi, przypierdolić w łeb i wyjebać na glebe:/, ja pierdole:/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów