📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba się rozglądać! Buty nie spadły,. a baba ciężka do zabicia, jak kot!
Ale wyjebała fikoła. Miała farta że przeżyła, a może niefarta bo chuj wie czy po takim dzwonie będzie mogła chodzić. Należy się zawsze rozglądać nawet na tym zielonym.
Podejście z cyklu mam zielone mam wyjebane kończy się kalectwem lub śmiercią a popatrzenie w lewo i prawo tak niewiele kosztuje.
@up
Rozglądanie się na pasach to pedalstwo a światło zielone i czerwone to ciota i chuj
Rozglądanie się na pasach to pedalstwo a światło zielone i czerwone to ciota i chuj
W relacjach z rosyjskich wypadków nie podaje się informacji "kierowca był pijany". To jest tak jak byś napisał dziś w nocy będzie księżyc a jutro też będzie dzień.
Informacje podaje się jak był trzeźwy.
Informacje podaje się jak był trzeźwy.
Ale za zachowanie zimnej krwi babce należy się browar podany przez kroplówkę. Wszyscy zdenerwowani, skaczą wokół niej jak małpy w zoo, a ona wyjebane, leży sobie. To się szanuje.
Biedna dziewczyna, nie dość, że na spodnie nie ma i chodzi w dziurawych to jeszcze ją potrącili...
niby rosja, ale jakby nie rosja - swiadkowie nie stawiali potraconej na sile na nogi
Żaden tępak nie sprawdzi czy jest oddech, a być może jej mózg właśnie domaga się tlenu.
@BrianGriffin
Jak jest nieprzytomna w takiej pozycji to o oddechu może pomarzyć. Jak jej nikt nie ruszył do przyjazdu (a zapewne tak było bo bali się ruszyć) to może żyje jako warzywko w takiej sytuacji na plery i głowa do tyłu chuj z tym że połamana cała a jak nie oddycha no to lecisz i ratujesz dalej.
Jak jest nieprzytomna w takiej pozycji to o oddechu może pomarzyć. Jak jej nikt nie ruszył do przyjazdu (a zapewne tak było bo bali się ruszyć) to może żyje jako warzywko w takiej sytuacji na plery i głowa do tyłu chuj z tym że połamana cała a jak nie oddycha no to lecisz i ratujesz dalej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów