Chyba chciała spierdolić z miejsca wypadku ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
tak to jest jak bombelka sie nie nauczy podstaw zycia w aktualnym swiecie
No jak Ty prowadzisz jak ta laska z nagrania to rzeczywiście reprezentujesz margines społeczny i masz prawo wszystkich pouczać.
tak to jest jak bombelka sie nie nauczy podstaw zycia w aktualnym swiecie
Na początku lat 90'tych wyjeżdżając rowerkiem z podporządkowanej nie patrząc w lewo, miałem taki sam dzwon. Przeleciałem nad samochodem i wylądowałem za nim. Na szczęście był to maluch, ja przeżyłem pasażerowie malucha nie.
Lata temu po Kraju krążył taki obiegowy żart, że w maluchu strefa zgniotu kończy się na silniku
Na początku lat 90'tych wyjeżdżając rowerkiem z podporządkowanej nie patrząc w lewo, miałem taki sam dzwon. Przeleciałem nad samochodem i wylądowałem za nim. Na szczęście był to maluch, ja przeżyłem pasażerowie malucha nie.
Lata temu po Kraju krążył taki obiegowy żart, że w maluchu strefa zgniotu kończy się na silniku
Naście lat temu dwóch moich kolegów, zginęło w maluchu, siedzieli z tyłu. Maluch dostał dzwona od tyłu, silnik wyskoczył i ich zabił, przeżyli ci co siedzieli z przodu.
widać skutki tego dzwona
W ZSRR nie wolno do przyjazdu policji przestawić auta nawet po stłuczce, a już nie mówię o wypadku. Dlatego facet zjebał babę.
P.S. To nie była jej wina, więc...
W ZSRR nie wolno do przyjazdu policji przestawić auta nawet po stłuczce, a już nie mówię o wypadku. Dlatego facet zjebał babę.
P.S. To nie była jej wina, więc...
No nie wiem. Znaków nie widać, a gówniak wyjeżdżał z prawej.
mi tam nie szkoda bachora, ma nauczkę D
mi tam nie szkoda takich przygłupów jak ty, madrzejszy już nie będziesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów