Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poza tym z tego.co widze to nagrywajacy wczesniej zaczal trabic niz hamowac..Dupa nie kierowca.
1. Wyprzedzanie na pasach, za to powinna być odsiadka 5lat i zabranie prawka bez gadania. A i świder w dupę.
2. Prawdopodobnie skręt można wykonać tylko z jednego pasa, on się wpieprzył na drugim pasie (czyli wyprzedzanie w jego wypadku oznacza wpierdalanie się jak burak)
3. Pieszy został "przepuszczony" przez samochód po prawej.
Na niekorzyść pieszego:
1. Miał czerwone.
Wydaje mi się że kierowcy należy się świder w dupę, 5 lat i utrata prawka. Niestety nasze stalinowsko-pisowskie sądy prawdopodobnie uzależnią karę od obrażeń odniesionych przez pieszego i ukarzą kierowcę mandatem.
Na niekorzyść kierowcy:
1. Wyprzedzanie na pasach, za to powinna być odsiadka 5lat i zabranie prawka bez gadania. A i świder w dupę.
Czytałeś kiedyś kodeks ruchu drogowego?
zakaz wyprzedzania na pasach nie obowiązuje, jeżeli ruch na przejściu dla pieszych jest sterowany przez sygnalizację świetlną lub ruchem kieruje policja .
Na niekorzyść kierowcy:
Przejście kierowane sygnalizacją świetlną = można wyprzedzać.
Nie ma nigdzie powiedziane że nie może skończyć manewru skrętu na lewym pasie, oraz wykonał go z pasa do skrętu w lewo, wszystko poprawnie.
2. Prawdopodobnie skręt można wykonać tylko z jednego pasa, on się wpieprzył na drugim pasie (czyli wyprzedzanie w jego wypadku oznacza wpierdalanie się jak burak)
A co to kurwa ma za znaczenie, też mu wleciał przed maskę, nie ma znaczenie, to jest przejście kierowane sygnalizacją, nie ma znaczenia co robi inny.
Trolle jedne, wszędzie trolle
Oj coś czuję że będzie niezła wojna, tych co znają przepisy i tych co nie znają, ale ich znajomy im mówił, czy czytali o jednym wyjątku który nie ma nic wspólnego z tą sytuacją.
Na niekorzyść kierowcy:
Odpowiedz mi na jedno, proste pytanie: po jakiego chuja ty się w ogóle wypowiadasz, skoro nie masz bladego pojęcia o obowiązujących przepisach ruchu drogowego?!?
Zakaz wyprzedzania dotyczy przejść BEZ SYGNALIZACJI ŚWIETLNEJ!
W przypadku gdy pasów dla danej relacji jest mniej niż pasów na które są ich kontynuacją (w tym przypadku 1 pas do skrętu i 2 pasy na drodze na którą skręcasz) to można zająć DOWOLNY Z PASÓW.
Tego trzeciego nawet nie komentuję... przepuszczony kurwa. Wpierdolił mu się, a ty piszesz że przepuszczony. Jak ci ktoś przypierdoli w ten głupi łeb i zabierze portfel to pewnie powiesz, ze udzieliłeś mu pomocy finansowej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów