"Dziś potrąciło mnie auto w Mysłakowicach na ul.Szkolnej na wysokości firmy Michał Piaścik - Nfhotel... Ja prawidłowo na głównej jadę a z podporządkowanej wyjeżdża sobie bez zatrzymania i ucieka. Policja szuka czarnego, ciemnego Renault Scenic 2 generacja, tablice część tylko DKL38."
"Dziś potrąciło mnie auto w Mysłakowicach na ul.Szkolnej na wysokości firmy Michał Piaścik - Nfhotel... Ja prawidłowo na głównej jadę a z podporządkowanej wyjeżdża sobie bez zatrzymania i ucieka. Policja szuka czarnego, ciemnego Renault Scenic 2 generacja, tablice część tylko DKL38."
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Twoja wina bo jesteś pedalarzem
Gnojogryzarko pierdolona sflejtuszała. Pisze się pyndalarzem i zapamiętaj to raz na zawsze.
1. Jeżeli jest tak jak zostało to przedstawione, to kierowca powinien skończyć bez prawka.
2. Jestem rowerzystą. Prawa ruchu drogowego mają znaczenie w sądzie. Na drodze ważniejsze są prawa fizyki. Może kolarki to kiedyś pojmą...
Tak tylko informacyjnie - sądy w wolsce to parodia. 8)
Widziałem twój ryj na polsacie:) policja w wypowiedzi nie mówiła o czyjejś winie tylko ze pedalarze jeżdżą nie ostrożnie i bez odblasków,
dali tym do zrozumienia ze to twoja wina
Zbychu zapomniał swój kineskop włączyć i tak naprawdę swój ryj widział.
1. Jeżeli jest tak jak zostało to przedstawione, to kierowca powinien skończyć bez prawka.
2. Jestem rowerzystą. Prawa ruchu drogowego mają znaczenie w sądzie. Na drodze ważniejsze są prawa fizyki. Może kolarki to kiedyś pojmą...
Jak to zostało przedstawione? Bez znaków drogowych..musiałbyś tam chyba mieszkać
Dziś potrąciło mnie auto w Mysłakowicach na ul.Szkolnej na wysokości firmy Michał Piaścik - Nfhotel... Ja prawidłowo na głównej jadę a z podporządkowanej wyjeżdża sobie bez zatrzymania i ucieka. Policja szuka czarnego, ciemnego Renault Scenic 2 generacja, tablice część tylko DKL38."
taaaaaa...
Te wasze głupie komentarze odzwierciedlają wasze puste łby w które tylko można nasrać, i te oklepane teksty, że wina pedalarza, czekam jeszcze, jak ktoś napisze, że wina Tuska, i co tu się odjaniepawliło. A ilość postawionych piw pod durnymi tekstami w ogóle mnie rozpierdala i muszę sobie zrobić przerwę od czytania dzbanów i nieudaczników życiowych, co za sprawą tarczy netu kreują się na twardzieli i mędrców. Możecie wrzucać, nie czytam, nie odpowiadam, sram wam wszystkim do ryja, bando ułomnych lamusów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów