"Dziś potrąciło mnie auto w Mysłakowicach na ul.Szkolnej na wysokości firmy Michał Piaścik - Nfhotel... Ja prawidłowo na głównej jadę a z podporządkowanej wyjeżdża sobie bez zatrzymania i ucieka. Policja szuka czarnego, ciemnego Renault Scenic 2 generacja, tablice część tylko DKL38."
"Dziś potrąciło mnie auto w Mysłakowicach na ul.Szkolnej na wysokości firmy Michał Piaścik - Nfhotel... Ja prawidłowo na głównej jadę a z podporządkowanej wyjeżdża sobie bez zatrzymania i ucieka. Policja szuka czarnego, ciemnego Renault Scenic 2 generacja, tablice część tylko DKL38."
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Większa część komentarzy utwierdza mnie, że hołota i patologia w postaci gimbazy, takich zwykłych głupków klasowych, co jeden to głupszy, ten wytarł kozę z nosa pod ławkę i śmieje się, drugi podpalił włosy koleżance i myśli, że będą parą, trzeci wyrzucił plecak kolegi przez okno i twierdzi, że jest fajny i lubiany jak poprzednicy,
Te wasze głupie komentarze odzwierciedlają wasze puste łby w które tylko można nasrać, i te oklepane teksty, że wina pedalarza, czekam jeszcze, jak ktoś napisze, że wina Tuska, i co tu się odjaniepawliło. A ilość postawionych piw pod durnymi tekstami w ogóle mnie rozpierdala i muszę sobie zrobić przerwę od czytania dzbanów i nieudaczników życiowych, co za sprawą tarczy netu kreują się na twardzieli i mędrców. Możecie wrzucać, nie czytam, nie odpowiadam, sram wam wszystkim do ryja, bando ułomnych lamusów
Taki wypadek to miód na moje stare ślepia.
Ogólnie to wina Tuska
Trzymam klasę nie to co ty lamusie, któremu sram do ryja
Większa część komentarzy utwierdza mnie, że hołota i patologia w postaci gimbazy, takich zwykłych głupków klasowych, co jeden to głupszy, ten wytarł kozę z nosa pod ławkę i śmieje się, drugi ytam, nie odpowiadam, sram wam wszystkim do ryja, bando ułomnych lamusów
No i jesteś u moderatora.
Większa część komentarzy utwierdza mnie, że hołota i patologia w postaci gimbazy, takich zwykłych głupków klasowych, co jeden to głupszy, ten wytarł kozę z nosa pod ławkę i śmieje się, drugi podpalił włosy koleżance i myśli, że będą parą, trzeci wyrzucił plecak kolegi przez okno i twierdzi, że jest fajny i lubiany jak poprzednicy,
Te wasze głupie komentarze odzwierciedlają wasze puste łby w które tylko można nasrać, i te oklepane teksty, że wina pedalarza, czekam jeszcze, jak ktoś napisze, że wina Tuska, i co tu się odjaniepawliło. A ilość postawionych piw pod durnymi tekstami w ogóle mnie rozpierdala i muszę sobie zrobić przerwę od czytania dzbanów i nieudaczników życiowych, co za sprawą tarczy netu kreują się na twardzieli i mędrców. Możecie wrzucać, nie czytam, nie odpowiadam, sram wam wszystkim do ryja, bando ułomnych lamusów
Wiesz co to ironia?
bo sie cza upewnić czy kierowca cię widzi
Jak się ma upewniać jak musi obserwować na zamontowanym ekranie na kierownicy swoje tętno, kadencję, prędkość. Poza tym podniesienie głowy, to zaburzanie delikatnej natury aerodynamiki, gdzie nawet depilacja łydki woskiem/maszynką potrafi zrobić różnicę.
Ci ludzie każdego dnia walczą o kolejną życiówkę. Tu nie ma miejsca na kompromisy czy chwile zwątpienia jeśli chcesz być najlepszy w lokalnym rankingu stravy.
W sumie śmieszna sprawa z tą stravą - kiedyś trollowałem lokalnych zapalonych pedalarzy-atencjuszy na ich własnych trasach w aplikacji endomondo przy pomocy elektryka bijąc ich rekordy i wrzucając pod postami własną poprawkę ustanowionego rekordu. Jeden nawet mnie próbował opluć przy wyprzedzaniu jak wyłapałem jego ulubione pory do jazdy )
Fanatyzm prawdziwych pedalarzy jest czymś co potrafi niekiedy sprawić sporo radości.
@patmon
Cieszę się, że nic poważniejszego Ci się nie stało.
Twoja wina bo jesteś pedalarzem
Dzieci na rowerach to też "pedalarze"? Rozumiem, że ty dzieci nie masz i nigdy nie będziesz miał.... Importer.
Dzieci na rowerach to też "pedalarze"? Rozumiem, że ty dzieci nie masz i nigdy nie będziesz miał.... Importer.
Kwestia rozumienia definicji pedalarza. Dla mnie pedalarzem można określić dorosłego osobnika sprawiającego wrażenie pozbawionego instynktu samozachowawczego i woli przetrwania. Osobnik taki póki widzi na tle butów asfalt, pruje na ślepo przed siebie, nie zastanawiając się kompletnie czy 10 metrów dalej czarna wstęga nie kończy się ścianą.
Dzieci sprawiają wrażenie mądrzejszych pod tym względem od typowego pedalarza poruszającego się w swoim stylu pomiędzy kilkutonowymi maszynami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów