Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
juz tlumacze :
- janusz wjechal samochodem tak gdzie nie powinien
Jakby szla kobieta z wozkiem, to musi spierdalac w snieg lub bloto bo pan janusz z karocą jedzie
Innym razem janusz zablokuje ci wyjazd z garazu lub zaparkuje na miejsu dla inwalidow...
Jak komus nie przeszkadza zachowanie kierowcy to jest tak samo pierdolniety jak ten kierowca.
po co utrudniac zycie kierowcy?
juz tlumacze :
- janusz wjechal samochodem tak gdzie nie powinien
Jakby szla kobieta z wozkiem, to musi spierdalac w snieg lub bloto bo pan janusz z karocą jedzie
Innym razem janusz zablokuje ci wyjazd z garazu lub zaparkuje na miejsu dla inwalidow...
Jak komus nie przeszkadza zachowanie kierowcy to jest tak samo pierdolniety jak ten kierowca.
A Ty taki cwany to tylko w internecie czy na ulicy też ? Coś mi się wydaje że nie b o gdybyś był to już dawno został byś "pierdolnięty". Prawda jest taka że w tym parku spotkali się dwaj frajerzy co to są ciućmokami osiedlowymi i by pokazać jacy są fajni muszą takie akcje odpierdzielać. Jeden wart drugiego.
A tak na nie serio. Kolo cały rok zapierdalał aby sobie pojechać na kemping do parku, akurat skończył się turnus i wracał.
Mam nadzieję, że kiedyś tego rudego zjebanego pedała zobaczę na hardzie.
jesteście pojebani? bronicie typa który ma wyjebane na to że to wy i wasi rodzice bulą wysokie podatki na nowe chodniki, parki itp. i łamie wszystkie przepisy by jemu było wygodniej.... Tyle razy widziałem w Krakowie najechanie na pieszego bo nie widizał w lusterkach lub pieszy nagle na chodniku szedł i został potrącony.... kilka dzieciaków grających w piłkę w PARKU dla zabawy potrąconych bo auto SUV i nie widizął przed maską nikogo ... co wy pierdolicie kurwa takie samolubne kurwy w autach na chodnikach NALEZY TRĘPIĆ!
Jeśli naprawę chodziłoby rudemu o zmianę zachowania janusza to sam zachowałby się inaczej, nic tak nie wpływa na człowieka, niezależnie od jego statusu społecznego, jak kulturalne acz stanowcze zwrócenie mu uwagi, najlepiej ze zrozumieniem i uśmiechem.
niestety niektórzy jedyna kulture jaka maja to kulture bakterii,
a do nich stanowcze zwrócenie uwagi jakos standardowo kojarzy mi sie z deskoterapia
Nie przez takie "kurwy" jak ja ten świat schodzi na psy, tylko przez takich robaków jak ty. Z takim światopoglądem to powinieneś przeprowadzić się do Szwecji, będziesz chodził jak trybik w maszynie i podpierdalał wszystkich dookoła, a jak ci brudasy dopierdolą, to przyklękniesz i grzecznie podziękujesz, że pomogli ci stać się lepszym człowiekiem.
Tak przez takie kurwy jak ty i tobie podobne gnidy. Na moim starym osiedlu, taka tobie podobna kurwa, zrobiła kalekę z kobiety bo się dostawczakiem wpierdolił na chodnik bo miał paczki do dostarczenia. Cofał potem po tym chodniku, potrącił ja i po niej przejechał. Takie kurwy jak wy należy poddać utylizacji razem z tymi ciapatymi. Jako element zbędny społecznie. Rozumiem, że jak wpierdolę ci się na wjazd na posesję i ni chuja nie bedziesz w stanie wyjechać to grzecznie poczekasz jak wrócę i odjadę? Czy może raczej zadzwonisz po niebieskich? Typowa mentalność polaczka. W przestrzeni publicznej chuj kurwa róbta co chceta ale moją własność to masz szanować i nie niszczyć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów