Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przez właśnie takie kurwy jak Ty i Tobie podobni ten świat schodzi na psy, każdy sobie robi jak mu się podoba, jebać przepisy jestem panem świata. Chuj ci w cycki bo w dupe to dla Ciebie przyjemnosc
Jebac przepisy? Typ jest w pracy jakas przyczepe ciągnie, bo chyba kurwa codzinnie przez park na kemping nie jezdzi, az tu szmaciarz jakis o wolnosc i praworzadnosc walczacy, przed maske wlazi bo pizda na bok zejsc nie umie, bo ma prawa a alejka jest jego, ja pierdole.
przez właśnie takie kurwy jak Ty i Tobie podobni ten świat schodzi na psy, każdy sobie robi jak mu się podoba, jebać przepisy jestem panem świata. Chuj ci w cycki bo w dupe to dla Ciebie przyjemnosc
Jebac przepisy? Typ jest w pracy jakas przyczepe ciągnie, bo chyba kurwa codzinnie przez park na kemping nie jezdzi, az tu szmaciarz jakis o wolnosc i praworzadnosc walczacy, przed maske wlazi bo pizda na bok zejsc nie umie, bo ma prawa a alejka jest jego, ja pierdole.
Nie, bo jest uprawniony do poruszania się po parku. Nawet koguta ma. A kierowca i ew pasażer są oznakowani zapewne kamizelkami jako jakas służba miejska do ogarniania zieleni miejskiej czy inne takie.
A yariska z campingiem już kurwa nie.
I powiedz nam jeszcze jak Ci to kurwa rzutuje, jakby yariska koguta miala to bylo by ok, bo, no chuj wie ale wtedy byla by uprawniona.
Koles nagrywa zeby miec wyswietlenia. Gdyby chcial cos zrobic to by wylaczyl nagrywanie i zadzwonil przy nim na psy. Podajesz miejsce numer rejestracji i ze masz wszystko nagrane i czekasz na przyjazd bo zostales potracony i zle sie czujesz. Pojebani stoja na przeciwko siebie i kurwuja
no też nagrywa, żeby go ktoś, kurwa, kluczem od odkręcania kół po łbie nie popieścił.
Wiadomo - widzisz, że jesteś nagrywany to się hamujesz.
jebać samochodziarzy!
A tego z rębakiem do gałęzi to nie zatrzyma?
Nie, nie zatrzyma jebana cwelozo.
To są służby porządkowe jebany półgłówku
A tego z rębakiem do gałęzi to nie zatrzyma?
Ale wy pierdolicie ,a gowno wiecie.
To bylo juz ze 2 tygodnie temu,gosc tak naprawdę wiózł kamping dla pracowników którzy rewitalizują park.
A niestety tez byście chcieli zjeść w normalnych warunkach A nie pod chmurką.
Nie przez takie "kurwy" jak ja ten świat schodzi na psy, tylko przez takich robaków jak ty. Z takim światopoglądem to powinieneś przeprowadzić się do Szwecji, będziesz chodził jak trybik w maszynie i podpierdalał wszystkich dookoła, a jak ci brudasy dopierdolą, to przyklękniesz i grzecznie podziękujesz, że pomogli ci stać się lepszym człowiekiem.
Nie zesraj się patolo
A za chwilę będzie pchała wózek z bachorem i narzekała jaki ten chodnik popękany i nierówny. Dla ciekawostki dodam że większość tych przyczepek ma większy nacisk na oś niż osobówki, czyli koleś jeszcze bardziej rozpierdala ten chodnik. o bezpieczeństwie i komforcie pieszych nie wspominając.
Ale wy pierdolicie ,a gowno wiecie.
To bylo juz ze 2 tygodnie temu,gosc tak naprawdę wiózł kamping dla pracowników którzy rewitalizują park.
A niestety tez byście chcieli zjeść w normalnych warunkach A nie pod chmurką.
Jedno naprawią, a drugie przy tym rozpierdolą. Super fachowcy. Pewnie dźwigami też tamtędy popierdalają.
I powiedz nam jeszcze jak Ci to kurwa rzutuje, jakby yariska koguta miala to bylo by ok, bo, no chuj wie ale wtedy byla by uprawniona.
No właśnie, wszyscy tacy gorliwi społecznicy, hejtują kierowcę, a zastanowił się który co robi facet w Yarisie z przyczepą w parku? Myślicie, że na kemping tam przyjechał, czy co? Skrót może sobie zrobił bo mu niewygodnie jechać ulicą? Pomyślcie chwilę.
To pewnie przez te obcisłe gatki: gówno zamiast być wydalone wchodzi w czerep.
Chyba wreszcie ruszę dupsko i znowu skopię pampersa jakiemuś cyklieście w tej całej postkomuszej "włarszowie"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów