Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie rozumiem mentalności ludzi, którzy kręcą takie filmy. Kierowca, owszem pojebany ale po co utrudniać komuś życie? Łazi taki po parku i patrzy, do kogo się tu przypierdolić i ma z tego jakąś chorą satysfakcję. Ormowiec pierdolony.
A ty masz mentalność niewolnika. Jak ktoś przestrzega prawa i je egzekwuje to od razu "ormowiec" czyli zdrajca i kuma się z wrogiem. Jebnij się w głowę. Ścieżki rowerowe są dla rowerów, chodniki dla ludzi a ulice dla samochodów. Czego debilu nie rozumiesz?
A Ty taki cwany to tylko w internecie czy na ulicy też ? Coś mi się wydaje że nie b o gdybyś był to już dawno został byś "pierdolnięty". Prawda jest taka że w tym parku spotkali się dwaj frajerzy co to są ciućmokami osiedlowymi i by pokazać jacy są fajni muszą takie akcje odpierdzielać. Jeden wart drugiego.
Cwany w internecie a jak Na ulicy rowniez. Ty myslisz kategoriamy osiedlowego dresa lub wiejskiego przyglupa z dyskoteki - ktorzy uwazaja, ze jedynie sluszne rozwizanie problemu - pierdolnac komus. Czasy sie zmienily i agresja w byle sprzeczce nie zawsze jest oplacalna - jasne mozesz probowac ale teraz jest monitoring, kamery, gopro i komorki. Czasem dziala to na Twoja korzysc a czasem nie.
Fakt faktem - po parku sie nie jezdzi i chuj.
A ty masz mentalność niewolnika. Jak ktoś przestrzega prawa i je egzekwuje to od razu "ormowiec" czyli zdrajca i kuma się z wrogiem. Jebnij się w głowę. Ścieżki rowerowe są dla rowerów, chodniki dla ludzi a ulice dla samochodów. Czego debilu nie rozumiesz?
Gówno wiesz co tam się stało i co robił facet z przyczepą w parku, więc jebnij się w czerep i pomyśl. A od egzekwowania prawa jest policja, a nie jakiś nadgorliwy sebix z kamerką.
dowodził właśnie bude dla pracowników
A dlaczego rudy nie zatrzymał też tego busa?
Mam nadzieję, że kiedyś tego rudego zjebanego pedała zobaczę na hardzie.
Dawaj link w której części jesteś
Tym oto magicznym sposobem ani meneli nie ma u mnie a i zawsze mam jak wyjechać.
Jebac przepisy? Typ jest w pracy jakas przyczepe ciągnie, bo chyba kurwa codzinnie przez park na kemping nie jezdzi, az tu szmaciarz jakis o wolnosc i praworzadnosc walczacy, przed maske wlazi bo pizda na bok zejsc nie umie, bo ma prawa a alejka jest jego, ja pierdole.
Jebac przepisy? Typ jest w pracy jakas przyczepe ciągnie, bo chyba kurwa codzinnie przez park na kemping nie jezdzi, az tu szmaciarz jakis o wolnosc i praworzadnosc walczacy, przed maske wlazi bo pizda na bok zejsc nie umie, bo ma prawa a alejka jest jego, ja pierdole.
I powiedz nam jeszcze jak Ci to kurwa rzutuje, jakby yariska koguta miala to bylo by ok, bo, no chuj wie ale wtedy byla by uprawniona.
Cywilizacja to m.in. zasady współżycia społecznego i ich przestrzeganie. Wystarczyło założyć kamizelkę, kogucika na dach yariski rzucić i mógłby sobie bez problemu po parku popierdalać.
1. Tak to złe, że koleś jedzie priusem z camperem po asfalcie w parku
2. Normalny człowiek nie zwróciłby na to uwagi, wyśmiał by albo stał z boku i chillował się w parku uważnie dbając o to by nikomu nic się nie stało
3. Debil który to nagrywa to wytwór Polskiego rządu. Oni chcą takiego obywatela. Ruchają go z każdej strony na każdym produkcie i usłudze która jest w tym zjebanym państwie. Jebać te podatki, rozkradli Twój system emerytalny, chodzi za Tobą policja podatkowa jakbyś był przestępcą, jak tylko się wychylisz zrobią Ci najazd o 6 rano i zniszczą dorobek życia. NFZ to jakiś scam, covid z dupy, zachód się śmieje z ilśoci zarażeń nawet nie biorą tego racjonalnie do badań, policja to prawilne drechy, ale taka kurwa nie ma z tym problemu. Jedyny problem jaki w tym wszystkim widzi to koleś autem w parku.
Jebać tą kurwę z kamerą i wszystkich którzy przyznają mu rację, jesteście wytworami okrągłego stołu, hujowy posłuszny śmieć obywatel donosiciel.
PS. Juz nie jestem obywatelem Polski, max 10% się ze mną zgodzi, jebać to skurwiałe Polskie społeczeństwo. Rząd was ruchał, rucha i ruchać będzie. A teraz wypierdalać do parku nagrywać przestępców!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów