Łada 2114 (Samara 2 po 2000 roku) zdejmuje "prawidłowo" (standardy rosyjskie) idącą po przejściu dla pieszych 25-latkę. Dziewczyna przeżyła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekaw jestem kiedy dojdzie na świecie do czasów kiedy powstaną prawnicy specjalizujący się w pozywaniu producentów komórek jak to miało miejsce przy producencie pokemon go i podczas zakupu telefonu dostaniemy ogromną kartkę z napisem "Nie używać podczas przechodzenia przez ulicę".
Dobrze zawiązała buty, więc nie dziwota, że przeżyła.
Ruchałbym to dziewczę, nawet po śmierci
Daję piwo nr 20 ponieważ był dobry lot i warto zaznajomić z nim innych.
Albo głupia albo turystka, przecież z godnie z prawem w rosji samochody mają pierwszeństwo na przejściu dla pierwszych. nawet putin przypominał o tym ostatnio, a ona chyba nie słuchała.
Ha, jak jeszcze o autobus ładnie zajebała!
Widać, że jej się należało, bo kto normalny robi salta na przejściu dla pieszych.
Noty za styl 20. Salto piekny telemark zachaczenie o bande i to hamowanie
Droga szybkiego ruchu z pasem dzielącym zielonym i przystankiem komunikacji, a na to żeby sygnalizację świetlną tam zrobić nikt nie wpadł. Rosyjska selekcja naturalna, u nas ludi mnoga.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów