Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zauważ, że większość tych pieszych wchodzących jak barany na przejścia to kobiety.
Mi też pod koła przeważnie wchodzą kobiety.
Kobiety mają mniejszą wyobraźnie niż mężczyźni, tak ukształtowała je ewolucja, bo nie chodziły na polowania przez setki tysięcy lat.
Nie znaczy, że są przez to gorsze, mają inne cechy umysłowe, których mężczyznom brakuje, ale w ruchu ulicznych przegrywają z obecną rzeczywistością.
mają inne cechy umysłowe...
...np. doszukiwanie się w najprostszym zdaniu zawoalowanego przekazu, który jej ubliża. Później tłumacz głupiej piździe, że jest głupią pizdą. To też takie dostosowanie ewolucyjne, bo ze wzglądu na to, że kobiety były słabsze fizycznie, to miały wcześniej wyczuwać niebezpieczeństwa. Szkoda, że to się nie sprawdza na drodze, a może lepiej
dokładnie: większość to kobiety, pisałem już że one notorycznie przenoszą powszechne uprzywilejowanie z życia na jezdnię i to nie tylko jako pieszy ale również jako kierowca
czyli ewolucja działa cały czas eliminując jednostki niedostosowane. A pierwszeństwo pieszych ją tylko przyspieszyło.
Pomijając kwestię ,,czyja wina" to nigdy nie zrozumiem czemu ci piesi nigdy się nie rozglądają.
Pomijając kwestie nie rozglądania się przez pieszych na pasach to nigdy nie zrozumiem jak można nie zauważyć czegoś na wprost.
Polscy kierowcy to BUCE od lat uczeni że IM wolno wszystko !
Co ty wsioku pierdolisz dzbanie jebany.
Przyjedz chodzby do "cywilizowanej" Wielkiej Brytanii.
Tu pieszy nie ma zadnych praw na drodze, poza specjalnie oznaczonymi miejscami do przejscia, bo tu nawet wiekszosc przejsc dla pieszych nie ma namalowanych linii, bo huj to kierowcow interesuje, ze chcesz pzejsc.
Cala odpowiedzialnosc jest przerzucona na pieszych i efekt jest kurwa taki, ze czy to stary czy mlody, to sie 20x rozglada zanim przejdzie.
Oczywiscie wpojona uwaznosc ma swoje plusy, bo mozesz ulice przejsc w dowolnym miejscu i nawet na czerwonym, o ile nie wpierdalasz soe pod jadacy pojazd.
Wez ty kurwa pieszy kretynie juz wypierdalaj.
Ps. Samochody nie maja praw na chodniku, a wiec piesi na drodze. Sprawiedliwie
Ps2. Przez takich matolow jak ty pozniej policja wali mandaty na prawo i lewo, bo w nocy przeszedles na czerwonym po pustej ulicy.
W tej przykladowej Anglii ni chuja za zadne czerwone mandatu nie dostaniesz o ile nie wpierdolisz sie w ruch pojazdow i go nie zaklocisz
"Pomijając kwestię ,,czyja wina" to nigdy nie zrozumiem czemu ci piesi nigdy się nie rozglądają."
Zauważ, że większość tych pieszych wchodzących jak barany na przejścia to kobiety.
Mi też pod koła przeważnie wchodzą kobiety.
Kobiety mają mniejszą wyobraźnie niż mężczyźni, tak ukształtowała je ewolucja, bo nie chodziły na polowania przez setki tysięcy lat.
Nie znaczy, że są przez to gorsze, mają inne cechy umysłowe, których mężczyznom brakuje, ale w ruchu ulicznych przegrywają z obecną rzeczywistością.
Topograficzny kretynizm
Przyczyny topograficznego kretynizmu
Płeć. Smutno powiedzieć, ale topograficzny charakter jest bardziej powszechny u kobiet niż u mężczyzn. Badania wykazały, że jesteśmy bardziej skłonni zaufać partnerowi, instynktownie podążając za nim w przypadku, gdy droga nie jest nam znana. Przy okazji, jest to całkiem zrozumiałe. W końcu mężczyźni byli pierwotnie myśliwymi, przez wieki musieli pokonywać długie dystanse. Najpierw polowanie na mamuty, potem wędrówka po nowe ziemie ... Nasi przodkowie wybrali tylko jagody i imponujący okres czasu i zostali całkowicie przywiązani do rodzinnego ogniska. Ponadto mężczyźni mają bardziej rozwinięte logiczne myślenie , łatwiej im organizować myśli w głowach i zapamiętywać punkty orientacyjne.
Bo mogą!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów