Opis: The girl just kept walking through the crosswalk not paying attention to where she was gets owned hard.
Opis: The girl just kept walking through the crosswalk not paying attention to where she was gets owned hard.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamknij pizdę, wina leży po obu stronach, laska mogła spojrzeć w prawo, ale nie kurwa kapturek, mp3-jeczka w uszach i idzie jak księżniczka. Pasy na przejściu gwarantują bezpieczeństwo? Nie. To niech się kurwa spojrzy w lewo, prawo i lewo jak uczą w przedszkolu..
Na jej miejscu jakbym spojrzał w prawo, szedłbym dalej. Autobus który chce skręcić i tak musi ustąpić mi pierwszeństwa więc to ty zamknij pizdę.
Uwaga do wszystkich: rozglądajcie się kurwa czy coś nie jedzie, dużo siły to nie kosztuje, a życie może uratować!
@Proximate
Na jej miejscu jakbym spojrzał w prawo, szedłbym dalej. Autobus który chce skręcić i tak musi ustąpić mi pierwszeństwa więc to ty zamknij pizdę.
Ja pierdolę
Dlatego tacy debile są eliminowani ze społeczeństwa
Czytaj ze zrozumieniem błaźnie:
Pasy na przejściu gwarantują bezpieczeństwo? Nie.
Mam nadzieję, że i Ciebie coś pierdolnie boś taki kurwa ufny jak dziecko.
@ ~Sklej
Dokładnie.
Laska szła równo, przewidywalni. Kierowca potrącił ją prawie na środku pasów. Autobus nadjechał z tyłu i skręcał. To pieszy ma patrzeć na boki, z przodu i z tyłu, analizować kierunkowskazy... ? Wina kierowcy - w tym przypadku na 100 % - bo z pieszymi różnie bywa.
Ideologia pieszych. Usłyszał w telewizji, że na pasach ma pierwszeństwo i ślepo wierzy wszystkim kierowcom. "Mam pierwszeństwo, mogę włazić na pasy" - tak myślała też ta laska. Gdyby każdy kierowca samochodu wjeżdżałby zawsze w pojazd, który wymusza pierwszeństwo to policja zajmowałaby się tylko wyjazdami do wypadków. Przepisy przepisami, a rozsądek warto mieć. Zabiją Cię, ale co tam... Przecież miałeś pierwszeństwo.
I nie było by wypadku.
Piesi w Polsce uważają się za święte krowy i na chama wkraczają na jezdnie - w szczególności starsi ludzie.
Kierowca nie dość, że był na skrzyżowaniu, miał ją po lewej, to jeszcze przejeżdżał przez pasy. Jechał z taką prędkością, że spokojnie mógł się zatrzymać przed pasami. Miał ją cały czas przed sobą, podczas gdy ona nie miała prawa widzieć tego autobusu.
Oczywiście, jesteśmy na sadolu, więc banda trzynastolatków, którzy pojęcia o ruchu drogowym nie mają żadnego obarczają winą Kobietę. Przecież, jak wy wchodzicie na pasy, to co krok się obracacie w każdym kierunku.
Podsumujmy filmik: Kamera głównie pokazana na pierwszą babkę, więc nie wiadomo, czy przed wejściem się oglądała, czy też nie. Wchodząc na pasy miała na 90% zielone światło, wiec jak najbardziej miała prawo wejść.
Kierowca nie dość, że był na skrzyżowaniu, miał ją po lewej, to jeszcze przejeżdżał przez pasy. Jechał z taką prędkością, że spokojnie mógł się zatrzymać przed pasami. Miał ją cały czas przed sobą, podczas gdy ona nie miała prawa widzieć tego autobusu.
Oczywiście, jesteśmy na sadolu, więc banda trzynastolatków, którzy pojęcia o ruchu drogowym nie mają żadnego obarczają winą Kobietę. Przecież, jak wy wchodzicie na pasy, to co krok się obracacie w każdym kierunku.
odezwał się expert w wieku 19 lat
wina jest kierowcy, to fakt, ale chyba nie zaszkodzi zachować ostrożność podczas przechodzenia na pasach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów