📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Było.
kwejk.pl/obrazek/3540713/ksiezniczka.html
Na kwejku.
Burn! Loot! Murder!
Na kwejku.
Kurwa jak bym usłyszał takie zdanie to też bym pierdolną czołówe z murem..... Na bank pustak nie ma zapiętych pasów więc przy 120-160 km/h wyjebie ją jak z katapulty
Po ile tam teraz za kilometr bierzecie ?
W140- mój ulubiony Mercedes
żmij napisał/a:
Było.
Na kwejku.
Tylko tam pewnie nikt nie zrozumiał, bo większość użytkowników się urodziła z 10 lat po wypadku Lady D
uśmiałem się
TranzystorWyklęty napisał/a:
Tylko tam pewnie nikt nie zrozumiał, bo większość użytkowników się urodziła z 10 lat po wypadku Lady D
I tutaj też większość nie ogarnie o co i o kogo chodzi.
NataliaW napisał/a:
Chwalisz się, że jesteś stara ? Raczej śmierć księżnej Diany to nie informacja jakkolwiek komu potrzebna - także masz rację, młodsi tego nie będą pewnie wiedzieć.
czas leci szybciej niż myślisz, zobaczysz
no chyba że kipniesz młodo
NataliaW napisał/a:
Gdyby nie fakt, że rozwaliła się w Mercedesie W140, to bym nie wiedział, bo co mnie interesuje jakas laska,
edmund napisał/a:
czas leci szybciej niż myślisz, zobaczysz
no chyba że kipniesz młodo
Tylko, że ja się tutaj starszych nie czepiam, że nie wiedzą tego siego i owego i nie mówię, jaka to młodzież wszechwiedząca. A tutaj Pani N. gada w taki sposób, choćby młodsi byli gorsi bo nie wiedzą, że jakaś damulka rozjebała się w mercedesie. Młodszy nie wie, bo wtedy nie żył/był mały i to wiedza zbędna. Starszy wie bo wtedy żył/miał na tyle lat, żeby przyswoić tą informację, i to chyba wszystko co z tego wynika. Także nie rozumie tutaj bicia do mnie/ do młodszych - że są beznadziejni bo nie wiedzą, co się 25 lat temu w Paryżu działo.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów