Trzech nowych meksykańskich Chrystusów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Można było jednym nabojem to załatwić. Szanujmy planetę.
Greta Srumberg
Greta Srumberg
Cipczan napisał/a:
Można było jednym nabojem to załatwić. Szanujmy planetę.
Greta Srumberg
Ciekawe czym dupę wyciera?
papier taoletowy - za dużo energii na produkcję
patyczki, liście - niszczy lasy
woda - zanieczyszcza akweny
Palcem i do buzi
Jak kula przejdzie pomiędzy kośćmi i ścięgnami to do świąt się zagoi, w przeciwnym wypadku do końca życia będzie chodził z wyciągniętym środkowym palcem.
Jak kula przejdzie pomiędzy kośćmi i ścięgnami to do świąt się zagoi, w przeciwnym wypadku do końca życia będzie chodził z wyciągniętym środkowym palcem.
Nie ma miejsca. 9mm
Powinni taki pocisk i spiłować mu wierzchołek , albo ponacinać rowki w krztałt krzyża to by było na co popatrzeć . Całą łapę by urwało
Pawehan napisał/a:
Powinni taki pocisk i spiłować mu wierzchołek , albo ponacinać rowki w krztałt krzyża to by było na co popatrzeć . Całą łapę by urwało
Ale nie na tym ma to polegać, to zazwyczaj pierwsze upomnienie i nie ma być zbyt dotkliwe
Ten 3 chyba nie pierwszy raz hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów