📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
A później bułeczki i owoce ładują w takim koszyczku gdzie wcześniej zapyziała dupa żula siedziała
Sztruks napisał/a:
A później bułeczki i owoce ładują w takim koszyczku gdzie wcześniej zapyziała dupa żula siedziała
Nie wiem jak Ty ale ja wsadzam bulki i owoce do woreczkow a potem do koszyka .... dramaciarzu
ja bym pomógł chłopu. Może i menel, ale ja też jestem uzależniony od wielu rzeczy.
Maniecky napisał/a:
Nie wiem jak Ty ale ja wsadzam bulki i owoce do woreczkow a potem do koszyka .... dramaciarzu
Co nie zmienia faktu, że worki potem wkładasz do koszyka, który miał kontak z zapyziałą dupą żula.
Beny napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że worki potem wkładasz do koszyka, który miał kontak z zapyziałą dupą żula.
To zacznij sobie odkazac koszyki na wielce pradwopodobny wypadek ze zul w nich przebywal....
Maniecky napisał/a:
To zacznij sobie odkazac koszyki na wielce pradwopodobny wypadek ze zul w nich przebywal....
Od dawna nie korzystam z wózków sklepowych a w koszyki podręczne dupa żula się nie zmieści.
Flodzia ja wiem że masz duzo przygód w pracy. Ok. Każdy ma np. U mnie są wybuchy i inne niefajności. Ale kogo to obchodzi? Toteż po co poddał zaśmiecać?
Beny napisał/a:
Od dawna nie korzystam z wózków sklepowych a w koszyki podręczne dupa żula się nie zmieści.
Pewnie bierzesz do swej torby, ładujesz ile wejdzie i długa ze sklepu.
Praktycznie.
marcino_zly napisał/a:
Pewnie bierzesz do swej torby, ładujesz ile wejdzie i długa ze sklepu.
Praktycznie.
Jakiej torby? W plecak więcej się zmieści
Maniecky napisał/a:
Twój stary siedzi w koszyku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów